Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συνδέουν» Ολυμπιακό με Γκονζάλεθ στην Πορτογαλία! (video)

«Συνδέουν» Ολυμπιακό με Γκονζάλεθ στην Πορτογαλία! (video)
Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 - 11:46

Στο πιο «καυτό» Σαββατοκύριακο (22-23/7) των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός βαράει «κόκκινο» και στα μεταγραφικά του. Ο Θρύλος βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του Νίκολας Φρέιρε, του αρχηγού της Πούμας, Αργεντινού αριστεροπόδαρου στόπερ. Ωστόσο, οι Πειραιώτες «τρέχουν» κι άλλες υποθέσεις, έχοντας ως προτεραιότητά τους την απόκτηση ενός επιθετικού!

Οι «ερυθρόλευκοι», πέραν του θηριώδη Φρέιρε, θέλουν άλλη μία προσθήκη στο ρόστερ τους, το αργότερο έως τη Δευτέρα (24/7), με «φόντο» τα δύο δυνατά εκτός έδρας φιλικά, με Ρέιντζερς (26/7) και Νόριτς (29/7).

Προτεραιότητα, λοιπόν, για τον Ολυμπιακό έχει, πλέον, η απόκτηση ενός επιθετικού. Με τους Πορτογάλους να «μπλέκουν» τον Θρύλο με ένα νέο όνομα για τη γραμμή κρούσης, τον Μάριο Γκονζάλεθ. Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο στράικερ της Μπράγκα, με χρηματιστηριακή αξία 3,5 εκατ. ευρώ, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός, που «ακούγεται» για τους Πειραιώτες, παίζει με ευκολία και στα άκρα, ενώ έχει συμβόλαιο με την Μπράγκα έως το 2025. Την περσινή σεζόν, ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος των «ερυθρόλευκων» αγωνίστηκε στη βελγική Λέουβεν, ως δανεικός από την Μπράγκα, με την οποία μέτρησε 24 συμμετοχές, με 15 γκολ και δύο ασίστ.

Ο Γκονζάλεθ αρέσει στον Ολυμπιακό, αφού έχει καλή επαφή με τα δίχτυα, μετρώντας 59 τέρματα Μπράγκα (4), Λέουβεν (15), Βιγιαρεάλ (17), Τοντέλα (14), Κλερμόν(4) και Τενερίφη (5).

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης