Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε πολλά μέτωπα…

Σε πολλά μέτωπα…
Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 - 12:50

Το έχουμε ξαναγράψει και είναι αλήθεια. Η διαδικασία των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων με παίκτες και ομάδες, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι μια περίεργη ιστορία. Διότι μπορεί μια υπόθεση να τελειώσει εύκολα και γρήγορα, αλλά μπορεί να εμφανιστούν και «εμπόδια» στην πορεία που να ανατρέψουν ό,τι είχε προηγηθεί.

Ο Αντόνιο Κορδόν κάνει τις κινήσεις του για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός. Ο Νικολάς Φρέιρε έκλεισε σε χρόνο ρεκόρ και σήμερα Κυριακή (23/7) θα είναι στην Αθήνα. Παραμένει στο κάδρο ο Ντομίνγκος Ντουάρτε ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Όλα αυτό το διάστημα οι άνθρωποι του Θρύλου «δουλεύουν» διάφορες υποθέσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε συζητήσεις και για εξτρέμ και για στόπερ και για επιθετικό. Αλλά πριν γίνεται το τελικό deal, με όσα έχουν προηγηθεί, δεν βγαίνει κάτι προς τα έξω για ευνόητους λόγους. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει σε καμμιά περίπτωση πώς δεν τρέχουν αυτά τα ζητήματα.

Γίνονται επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και στόχος είναι να φτάσουν σε συμφωνία για να κλείσουν οι επικείμενες μεταγραφές. Το σίγουρο είναι πώς στον Ολυμπιακό θέλουν να τελειώσουν αυτά τα θέματα και προς αυτή την κατεύθυνση είναι όλες οι κινήσεις τους.

Διαβάστε επίσης