Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το συναπάντημα και η καθιέρωση με τον Μίτσελ!

Το συναπάντημα και η καθιέρωση με τον Μίτσελ!
Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 - 12:00

Μία πολύ δυνατή και μεταγραφή ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει δικό του τον Νικολάς Φρέιρε, τον Αργεντινό στόπερ της Πούμας.

Ο Φρέιρε είναι ένας κεντρικός αμυντικός μαθημένος να αγωνίζεται σε ομάδα που στήνει στην σέντρα την αμυντική γραμμή της επειδή ανεβαίνει ψηλά στο τερέν για να πιέσει τον αντίπαλο όταν αυτός βρίσκεται στο πρώτο στάδιο ανάπτυξης της επίθεσης. Eίναι έμπειρος, ποιοτικός, ψηλός, αριστεροπόδαρος, με αρχηγική παρουσία και Αργεντίνος, με ότι συγκαταλέγεται αυτό.

Δυναμικός στόπερ, με καλή αντίληψη του παιχνιδιού, καλές τοποθετήσεις, όχι άμυνα πολύ ψηλά, χωρίς πολλές κάρτες και με μόνο μία (!) αποβολή στην καριέρα του, έχοντας και ένα «ερυθρόλευκο» παρελθόν.

Συγκεκριμένα, πρώτος προπονητής του Νικολάς Φρέιρε στην Πούμας ήταν ο Μίτσελ, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, με τον οποίο συνεργάστηκαν για 18 παιχνίδια. Από τις πρώτες του μέρες στο Μεξικό ο Αργεντινός άρχισε να δείχνει τα ηγετικά χαρακτηριστικά του. Από τις προπονήσεις μέχρι και τα παιχνίδια μιλούσε συνεχώς με τους συμπαίκτες του, καθοδηγώντας τους από τα μετόπισθεν. Έτσι δεν άργησε να εξελιχθεί στον αρχηγό της Πούμας.

«Ο Νικολάς έχει προσθέσει σημαντικά στοιχεία στη δουλειάς μας στην άμυνα, γιατί είναι ένας παίκτης με εξαιρετική προσωπικότητα και έχει έναν χαρακτήρα που είναι αρεστός. Ο Φρέιρε έχει βελτιώσει την δουλειά των συμπαικτών του», είχε δηλώσει για εκείνον ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

Δεν αποκλείεται, ο Μίτσελ, να τηλεφωνήθηκε με τον Μαρτίνεθ για τον Φρέιρε, τον οποίο είχε αναντικατάστατο στην ενδεκάδα τον Αργεντίνο στόπερ.

Διαβάστε επίσης

Σε πολλά μέτωπα…

Σε πολλά μέτωπα…

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συνεχίζουν τις συζητήσεις και τις επαφές για την ενίσχυση της ομάδας…