Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

25 εκατ. ευρώ αξία το «άλλο» ρόστερ του Ολυμπιακού!

25 εκατ. ευρώ αξία το «άλλο» ρόστερ του Ολυμπιακού!
Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 - 15:01

Στη Σκωτία βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε, Τετάρτη (26/7) βράδυ (21:45), αντιμετωπίζει την ισχυρή Ρέιντζερς, στο πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας του έως τώρα.

Η αποστολή του Θρύλου, που βρίσκεται στη Γλασκόβη για το φιλικό με την σκωτσέζικη ομάδα (και το φιλικό με τη Νόριτς στην Αγγλία), απαρτίζεται από τους Αγκ. Καμαρά, Ανδρούτσο, Ουσ. Μπα, Μπουχαλάκη, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φορτούνη, Φρέιρε, Ιμπόρα, Χουάνγκ, Μαντί Καμαρά, Μασούρα, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδη, Πασχαλάκη, Μπιέλ, Κίνι, Ραμόν, Ρέτσο, Ροντινέι, Τζολάκη και Βρουσάι.

Από την άλλη, στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη συνεχίζουν τις προπονήσεις τους οι «κομμένοι» των «ερυθρόλευκων» και συγκεκριμένα, οι Ζινκερνάγκελ, Πέπε και Μπουτούτσι, καθώς και οι Αμπ. Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκ. Ροντρίγκες, Φαντιγκά, Κούντε και Σισέ.

Ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή των Πειραιωτών, Ντιέγκο Μαρτίνεθ και σύμφωνα με το «Transfemarkt», κοστολογούνται κοντά στα 25 εκατ. ευρώ (24,7). Οι εν λόγω άσοι δεν υπολογίζονται από την ομάδα του Πειραιά και αναζητούν τον νέο ποδοσφαιρικό τους προορισμό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης