Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι στόχοι του Κορδόν για τον Ολυμπιακό!

Οι στόχοι του Κορδόν για τον Ολυμπιακό!
Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 - 14:13

Με τη μεταγραφή του Νικολάς Φρέιρε, ο Ολυμπιακός «κάλυψε» ένα μεγάλο «κενό» στο κέντρο της άμυνας. Με τους Πειραιώτες να ολοκληρώνουν, έτσι, ένα ακόμα κομμάτι στο «παζλ» του νέου ρόστερ, καθώς ήδη έχουν βάλει την υπογραφή τους οι Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι, οι οποίοι πραγματοποίησαν και μεγάλο μέρος της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Πλέον, στην ατζέντα του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Αντόνιο Κορδόν, η προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός επιθετικού. Ενός φορ, ωστόσο, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος στα 36 του χρόνια δείχνει ακόμα πως «έχει» το γκολ μεν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να «κουβαλήσει» μόνος του το «φορτίο» της επίθεσης, μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Επίσης, το πλάνο ως τώρα είναι, να αποκτηθεί και δεύτερος επιθετικός, έστω και... αργότερα μέσα στη μεταγραφική περίοδο.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις που θα «καλυφθούν», ο Ολυμπιακός μπορεί να απέκτησε τον Φρέιρε από την Πούμας, αλλά αναμένεται να γίνει κίνηση για έναν ακόμα σέντερ μπακ. Με τα ονόματα που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας να είναι αρκετά, εδώ και μέρες και ένα εξ αυτών να είναι του Ντομίνγκος Ντουάρτε της Χετάφε, με τον οποίο και είχε συνεργαστεί στην Γρανάδα ο Μαρτίνεθ και είχε... ζητήσει και στην Εσπανιόλ.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» μετά από τον ερχομό του Βιθέντε Ιμπόρα μπορεί να ενισχύθηκαν με έναν πολύ ποιοτικό χαφ, αλλά δεν παύουν να κοιτάζουν και άλλες λύσεις. Πολλά, πάντως, σε ό,τι αφορά τη θέση αυτή, θα εξαρτηθούν και από το μέλλον των Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά.

Τέλος, στην ατζέντα του Ολυμπιακού υπάρχει και η άφιξη ενός εξτρέμ. Οι Πειραιώτες θέλουν έναν ακραίο επιθετικό με ποιότητα και ταχύτητα στα «φτερά» τους, ο οποίος θα δώσει λύσεις με γκολ και ασίστ.

Πηγή: redking.gr

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης