Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι σκέψεις του Μαρτίνεθ για την Πέμπτη...

Οι σκέψεις του Μαρτίνεθ για την Πέμπτη...
Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023 - 00:02

Την προσεχή Πέμπτη ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο από τα δύο ματς για του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, με αντίπαλο την Γκενκ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να φτάσουν σε ένα καλό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς της 17ής Αυγούστου στο «Cegeka Arena».

Λίγα 24ωρα πριν την πρώτη σέντερ, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει κάνει τις πρώτες σκέψεις για το ματς με τους Βέλγους και την αρχική ενδεκάδα του Θρύλου.

Απέναντι στην Γκενκ, ο Ολυμπιακός κατεβαίνει για να παίξει την μπάλα του. Δεν κατεβαίνει για να κλειστεί πίσω και να περιμένει. Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι θα βρει μία επιθετική ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει να σκοράρει γρήγορα και νωρίς. Ξέρει ότι θα δεχθεί πίεση, σε όλο το ματς, ή, τουλάχιστον, όσο αντέξει η Γκενκ να πιέζει. Και ο Ολυμπιακός έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Έχει προετοιμαστεί για να παίξει ένα δυνατό, με τον ΔΙΚΟ του τρόπο. Με το παιχνίδι του. Με τη δική του ταυτότητα, να κατατίθεται στο γήπεδο.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προτιμήσει κυρίως ποδοσφαιριστές με τους οποίους δούλεψε στην προετοιμασία στο αρχικό σχήμα, με σίγουροι να μοιάζουν οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κίνι, Ιμπόρα, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης και Ελ Αραμπί, με τον Ντόη να ενδέχεται να προτιμηθεί αντί του Φρέιρε και τον Χουάνγκ να μπαίνει στο βασικό σχήμα εάν είναι έτοιμος.

Διαβάστε επίσης