Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ματιάσεβιτς: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, ξέρω την ατμόσφαιρα στον Πειραιά»

Ματιάσεβιτς: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, ξέρω την ατμόσφαιρα στον Πειραιά»
Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023 - 14:56

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Τσουκαρίτσκι (αντίπαλος του Ολυμπιακού σε περίπτωση πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League), Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, δεν είναι... άγνωστος στο ελληνικό κοινό, λόγω της «θητείας» του στην Εθνική Σερβίας, αλλά και στην ΑΕΚ, το 2018.

Σε δηλώσεις του στην «telegraf», ο Σέρβος παράγοντας της Τσουκαρίτσκι δήλωσε: «Όποιος θα είναι αντίπαλος μας στα πλέι οφ, θα είναι το φαβορί. Φαίνεται ότι είμαστε άτυχοι στην κλήρωση, πριν δύο χρόνια κληρωθήκαμε με την Χάμαρμπι, πέρυσι ήταν η Τβέντε και πλέον, ο νικητής του αγώνα Ολυμπιακός-Γκενκ. Και ήταν πάντα, οι πιο δύσκολες δυνατές επιλογές εκείνη την περίοδο. Όμως, το παιχνίδι παίζεται 11 εναντίον 11, δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε τον αγώνα για πλασάρισμα στη φάση των ομίλων του Europa League. Είναι μεγάλη συγκυρία, ότι θα έχουμε εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό μας φθινόπωρο, αλλά επαναλαμβάνω, θα παλέψουμε μέχρι το φινάλε. Θέλουμε να κάνουμε μια έκπληξη. Προσωπικά, θα ήθελα να παίξω με τον Ολυμπιακό, όπως είναι. Δούλεψα στην Ελλάδα, ήμουν στην ΑΕΚ, ξέρω πώς είναι η ατμόσφαιρα στον Πειραιά, είναι ξεκάθαρο για εμάς ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος! Αν και δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ αυτού και της Γκενκ, θα είναι δύσκολο σε κάθε περίπτωση».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης