Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Κανένα καπνογόνο, κανένα λέιζερ, προστατεύουμε το σπίτι μας και την ομάδα»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Κανένα καπνογόνο, κανένα λέιζερ, προστατεύουμε το σπίτι μας και την ομάδα»
Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023 - 15:34

Την Πέμπτη (10/8) στις 22:00, ο Ολυμπιακός ξεκινά τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του, για τη σεζόν 2023-24, αντιμετωπίζοντας την Γκενκ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην πρώτη «μάχη» του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εκδίδει ανακοίνωση, τονίζοντας: «Σε αυτήν τη σπουδαία και ιδιαίτερα σημαντική για το Ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας μας βραδιά, κάθε συμπεριφορά που θα ξεπεράσει τα όρια, μπορεί να καταστεί άμεσα καταστροφική για τον Ολυμπιακό και να προκαλέσει την τιμωρία μας από την UEFA, με κεκλεισμένων των θυρών στη συνέχεια».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Θρύλου: «Φίλοι του Ολυμπιακού,

Το βράδυ της Πέμπτης (10/8 στις 22:00) η ομάδα μας υποδέχεται για το Europa League τη Γκενκ στο σπίτι μας, το «Γ. Καραϊσκάκης», κάνοντας εκκίνηση στη νέα χρονιά και στο νέο ευρωπαϊκό μας ταξίδι.

Εσείς, ο κόσμος μας, η δύναμη του Ολυμπιακού μας, θα είστε ξανά εκεί για να συμπαρασταθείτε δυναμικά, ως 12ος παίκτης μας.

Σε αυτήν τη σπουδαία και ιδιαίτερα σημαντική για το Ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας μας βραδιά, κάθε συμπεριφορά που θα ξεπεράσει τα όρια, μπορεί να καταστεί άμεσα καταστροφική για τον Ολυμπιακό και να προκαλέσει την τιμωρία μας από την UEFA, με κεκλεισμένων των θυρών στη συνέχειά μας.

Η χρήση λέιζερ, το άναμμα κροτίδων, καπνογόνων, η ρίψη αντικειμένων και ο αποκλεισμός εισόδων και σκαλιών, θα επιφέρουν βαριές ποινές στην ομάδα μας, η οποία είναι ήδη υπότροπη σε όλες τις σχετικές κατηγορίες.

Οι τιμωρίες από την UEFA, και ειδικά στους υπότροπους, είναι εξοντωτικές και πρέπει όλοι μας να επιδείξουμε το αυτονόητο αίσθημα ευθύνης, της προστασίας του σπιτιού και της ομάδας μας, ώστε να μη στερηθεί κανείς από το δικαίωμα να βρίσκεται δίπλα της στους επόμενους Ευρωπαϊκούς της αγώνες.

Είστε η δύναμη του Ολυμπιακού και την τιμωρία του μόνον οι εχθροί μπορούν να την αποζητούν. Κανένα καπνογόνο, κανένα λέιζερ. Βοηθήστε μας για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση.

Στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός και ο μοναδικός λαός του. Και αγωνιζόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

Διαβάστε επίσης