Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προφορική συμφωνία Ολυμπιακού για Έζε» (photo, videos)

«Προφορική συμφωνία Ολυμπιακού για Έζε» (photo, videos)
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 - 01:38

Φουντώνει η υπόθεση απόκτησης, ενός ακόμα παίκτη για τον Ολυμπιακό. Ο Θρύλος, ο οποίος έχει ξεχωρίσει και έχει προκρίνει την υπόθεση του Σαντιάγκο Έζε, δείχνει να βρίσκεται κοντά στο να επιτύχει τον στόχο του. Αυτός δεν είναι άλλος, από το να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον νεαρό μέσο της Ουρακάν, όπως αναφέρουν στην Αργεντινή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή, οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία του Ολυμπιακού με την Ουρακάν για τον Σαντιάγκο Έζε

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο Μπράιαν Πεκόρα, δημοσιογράφος υπεύθυνος για το ρεπορτάζ της Ουρακάν στο «tycsports», αν επιλυθούν ορισμένα μικρά θέματα, ο 21χρονος μέσος θα μπορούσε να βρίσκεται στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Εζέ, έχει προλάβει να αγωνιστεί με τη φανέλα της πρώτης ομάδας (προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της) συνολικά 118 φορές, έχοντας εννιά γκολ και οκτώ ασίστ. Την ίδια στιγμή είναι διεθνής με την Κ23 της Αργεντινής. Εξού και η χρηματιστηριακή του αξία στο transfermarkt είναι στα 8 εκατ. ευρώ, με το συμβόλαιό του με την Ουρακάν να ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2024.

Βέβαια, σε περίπτωση συμφωνίας με τον ταλαντούχο μέσο, ενδέχεται να υπάρξει και αποχώρηση από παίκτη που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον 21χρονο άσο, δηλαδή κεντρικός μέσος.

Διαβάστε επίσης