Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πλάνο νίκης του Μαρτίνεθ!

Το πλάνο νίκης του Μαρτίνεθ!
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 - 10:46

Απόλυτα έτοιμος για το πρώτο του επίσημο ματς ενόψει της νέας σεζόν κόντρα στην Γκενκ είναι ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τους Βέλγους, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη (10/08) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 22:00 για τα προκριματικά του Europa League.

Και όλα περιστρέφονται γύρω από τη μεγάλη αυτή αναμέτρηση, η οποία μονοπωλεί την επικαιρότητα στο ‘ερυθρόλευκο’ στρατόπεδο και φυσικά σιγά-σιγά αρχίζουν οι συζητήσεις για την ενδεκάδα, την οποία ο Μαρτίνεθ δουλεύει και ετοιμάζει. Με ερωτηματικά, με ορισμένα δεδομένα, με σκέψεις και αμφιβολίες, αλλά έχουμε μια πρώτη εικόνα. Μια πρώτη άποψη, σχετικά με το τι ετοιμάζει ο Ισπανός τεχνικός.

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά του μένει να φανεί εάν ο Φρέιρε θα ξεκινήσει βασικός με παρτενέρ του είτε τον Ντόη, είτε τον Ρέτσο, με το δίδυμο Φρέιρε-Ρέτσος να έχει ένα μίνι προβάδισμα. Στο δεξί πλευρό της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ροντινέι, ενώ θέση στα αριστερά θα πάρει ο πολυθεσίτης Κίνι.

Στον χώρο του κέντρου είναι αρκετά πιθανό ο Ιμπόρα να έχει στο πλευρό του τον Μαντί Καμαρά στη μεσαία γραμμή και όχι τον Ίνμπομ Χουάνγκ, καθώς, ο Νοτιοκορεάτης είναι μεν διαθέσιμος, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να αγωνιστεί ολόκληρο το 90λεπτο.

Στην μεσοεπιθετική γραμμή ενδέχεται να αγωνιστούν μαζί οι Κώστας Φορτούνης και Ζοάο Καρβάλι, με τον αρχηγό του Θρύλου στα «φτερά» και τον Καρβάλιο στο «10» με τον Μασούρα στο άλλο πλευρό. Θέση διεκδικεί και ο Μπιέλ αφήνοντας τον Πορτογάλο στον πάγκο σε αυτή την περίπτωση.

Φυσικά, στην κορυφή θα βρίσκεται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, σκόραρε συνεχώς στα φιλικά και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ υπολογίζει πολλά πάνω του.

Διαβάστε επίσης

Επιτέλους Θρύλος!

Επιτέλους Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση απόψε με την Γκενκ μετά από 88 ημέρες σε επίσημο αγώνα.