Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Εζε ανεβάζει επίπεδο τον Θρύλο! (videos)

Ο Εζε ανεβάζει επίπεδο τον Θρύλο! (videos)
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 - 23:44

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια «ανάσα» από την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής, του Σαντιάγκο Έζε. Τα Μέσα στην Αργεντινή «βουίζουν» και παρουσιάζουν «τελειωμένη» τη μεταγραφή του 21χρονου άσου στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ταλαντούχος μέσος ετοιμάζει... βαλίτσες και αναμένεται στην Ελλάδα, τα επόμενα 24ωρα, ώστε να «σφραγίσει» τη μετακίνηση του στον Θρύλο!

Γεννημένος στο Μπουένος Άιρες, στις 22/10 του 2001, ο Έζε αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων», καθώς θεωρείται ένας χαφ με εξαιρετική προοπτική, που παίζει ως «6άρι» (η βασική του θέση), ως «8άρι», αλλά ακόμα και ως «10άρι».

Ο νέος -όπως φαίνεται- μέσος των Πειραιωτών είναι προϊόν της ακαδημίας της Ουρακάν και βρίσκεται στους «μεγάλους» από το 2020, όντας και αρχηγός, μάλιστα, στα 21 του χρόνια, καθώς διακρίνεται για την ηγετική του προσωπικότητα! Μέσα στο 2023, ο Έζε, που «πιάνει» λιμάνι, μετρά συνολικά 36 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις με την Ουρακάν, με πέντε γκολ.

Εδώ και μέρες, η ομάδα του Πειραιά είχε ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον 21χρονο παικταρά, όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Ινμπόμ Χουάνγκ, «γκάζωσε», με «οδηγό» τον Αντόνιο Κορδόν και τον «έκλεισε». Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αργεντινή, ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με τον Έζε για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες απολαβές πάνω από 800.000 ευρώ, ενώ τα βρήκε και με την Ουρακάν.

Δείτε τα βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης