Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «MEGA» για τη νίκη του Θρύλου επί της Γκενκ! (video)

Το «MEGA» για τη νίκη του Θρύλου επί της Γκενκ! (video)
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 - 22:37

Αυτό το γκολ του Κώστα Φορτούνη στο 22ο δευτερόλεπτο του αγώνα με την Γκενκ, το γρηγορότερο στην ιστορία του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ήταν αρκετό για τους «ερυθρόλευκους», ώστε να πάρουν την πρώτη παρτίδα από τους Βέλγους και προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League, ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Πέμπτης (17/8).

Ο Ολυμπιακός έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Φορτούνη και τον Μασούρα στο πρώτο ημίχρονο. Με την Γκενκ να απειλεί μόνο από στατικές φάσεις. Οι Πειραιώτες μπορούσαν να έχουν διευρύνει το σκορ, αλλά στο 54′ ο Μασούρας αστόχησε. Το ίδιο ο Καρβάλιο στο 60′, ενώ στο 75′ το… δοκάρι σταμάτησε τον Μπιέλ.

«Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, ο οποίος ήρθε εδώ, αγωνίστηκε μαζί μας και μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Μας βοήθησαν πάρα πολύ για να πάρουμε τη νίκη. Ωστόσο από την πλευρά μας φάνηκε ότι ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι και είχαμε αρκετή κόπωση. Μου άρεσε πάρα πολύ το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας, το πνεύμα, το γεγονός ότι παλέψαμε, η προσωπικότητα που δείξαμε, αλλά και η ομαδικότητα», δήλωσε ο Μαρτίνεθ.

Η Γκένκ, που έπαιξε το πέμπτο επίσημο παιχνίδι της στη σεζόν, πίεσε στο φινάλε, αλλά έπεσε πάνω στο τρομερό δίδυμο Πασχαλάκη-Ρέτσου και στο 70′, αλλά και στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μοναδική παραφωνία, η απρέπεια του Ινμπόμ Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος ενημέρωσε την ΠΑΕ, τον προπονητή και τους συμπαίκτες του ότι δεν θέλει να παίξει. Αποχώρησε από το Ρέντη και από την Ελλάδα, ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό αθετώντας τους όρους του συμβολαίου του, που έχει ισχύ έως το 2025 και πλέον, το θέμα έχουν αναλάβει οι δικηγόροι των Πειραιωτών.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης