Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον πίστεψε και δικαιώθηκε ο Μαρτίνεθ!

Τον πίστεψε και δικαιώθηκε ο Μαρτίνεθ!
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 18:01

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Ρέτσος, την Πέμπτη (10/8) το βράδυ, στο πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Γκενκ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στην κρίσιμη «μάχη» με τους Βέλγους στον Ναό, για τα προκριματικά της διοργάνωσης, ο διεθνής στόπερ ήταν εκ των κορυφαίων του Θρύλου. Ξαναβρήκε αυτοπεποίθηση, έπαιξε με ψυχή και ήταν μέσα σε δύσκολες φάσεις σώζοντας την εστία της ομάδας του και που φόρεσε ξανά μετά από χρόνια το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στοχοποίηθηκε αρκετά πέρσι και φέτος «κλείνει» στόματα. θυμίζοντας σε όλους γιατί ήταν μεταγραφή 22 εκατομμυρίων πριν λίγα χρόνια.

Η εμφάνισή του άλλωστε, έκανε και αρκετό κόσμο να δει διαφορετικά πλέον την περίπτωσή του. Ο Μαρτίνεθ είχε κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένος, γιατί πίστεψε σε αυτόν, είδε με το «καλημέρα» να εισπράττει πράγματα και το θεωρεί ένα μεγάλο κέρδος. Γνώριζε άλλωστε τι έχει προηγηθεί, αλλά επέμεινε, πίστεψε και όπως φαίνεται τον βοήθησε όλο αυτό το διάστημα. Αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στην Γκενκ…

Διαβάστε επίσης