Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκέψη για Ελ Κααμπί στο αρχικό σχήμα

Σκέψη για Ελ Κααμπί στο αρχικό σχήμα
Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 - 12:37

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με την Γκενκ αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (16/08), με στόχο το «δύο στα δύο» και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League

O Nτιέγκο Μαρτίνεθ τουλάχιστον με τα όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής δεν σκοπεύει να προβεί σε πολλές αλλαγές στον επαναληπτικό με την βελγική ομάδα. Κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι παίκτες που χρησιμοποίησε πήγαν αρκετά καλά.

Υπάρχει το ενδεχόμενο για μία ή μαξίμουμ δύο αλλαγές. Μία στον χώρο του κέντρου (να μην ξεκινήσει ο Καρβάλιο και να χριστεί βασικός ο Μπιέλ που δείχνει πιο πιθανό, ο Αλεξανδρόπουλος ή άλλος χαφ). Και η 2η αλλαγή να ξεκινήσει ο Ελ Κααμπί αντί του Αραμπί.

Ο Μαροκινός φορ είναι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης κι έχει δυνάμεις και βοήθησε με την παρουσία του από την ώρα που μπήκε στο πρώτο παιχνίδι. Ο Μαρτίνεθ δεν έχει πάντως ακόμα αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού στον αγώνα της Πέμπτης και θα περιμένει και την προπόνηση επί βελγικού εδάφους για να κάνει την τελική επιλογή.

Υπενθυμίζουμε την αρχική ενδεκάδα Ολυμπιακού στο 1-0 με τη Γκενκ: Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Φρέιρε και Ροντινέι, Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά, Καρβάλιο, Μασούρας, Φορτούνης και Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης