Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκλεισε και έρχεται ο Ορτέγκα!

Έκλεισε και έρχεται ο Ορτέγκα!
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 - 09:57

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, μιας και ο Θρύλος προχώρησε σε deal με τον Αργεντινό αριστερό μπακ και την Βελέζ. Και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί τo deal, είναι να έρθει στην Ελλάδα ο παίκτης και να υπογράψει το συμβόλαιο που του ετοιμάζει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ο Αργεντινός άσος θα έρθει λοιπόν στην Αθήνα τα αμέσως προσεχή 24ωρα προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Όλα είναι έτοιμα κι απλά απομένει να τακτοποιηθούν κάποια διαδικαστικά.

Δεν ήταν εύκολο ούτε φθηνό. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε ώστε να… γεφυρώσει τη διαφορά των 500 χιλ.ευρώ που υπήρχες χθες (19/8) και πλέον μιλάμε για μια πανάκριβη αγορά 4,5 εκατ.ευρώ! Μάλιστα, όπως λένε στην Αργεντινή αξιόπιστοι ρεπόρτερ που παρακολουθούν τα νέα της Βελέζ, οι Πειραιώτες αποκτούν το 90%.

Πλέον ο Ορτέγκα είναι σε διαδικασία ερχομού στην Ελλάδα προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ύστερα να υπογράψει, να ανακοινωθεί και να πιάσει δουλειά. Δεν αποκλείεται, αν προλάβει, να συμπεριληφθεί από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς των πλέι οφ του Europa League με την Τσουκαρίτσκι.

Διαβάστε επίσης