Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκες σαν φάρμακο: Δίνουν ηρεμία και, κυρίως, αυτοπεποίθηση!

 Νίκες σαν φάρμακο: Δίνουν ηρεμία και, κυρίως, αυτοπεποίθηση!
Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 - 11:05

Πολλαπλό το όφελος του Ολυμπιακού, από τη νίκη του στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, απέναντι στον Πανσερραικό. Δεν ήταν ένα απλό τρίποντο. Δεν ήταν μια απλή νίκη. Και καμία νίκη, σε αυτή τη φάση της σεζόν, δεν είναι απλή. Όλες οι νίκες τώρα έχουν μεγαλύτερη αξία. Μεγαλύτερη σημασία. Είναι νίκες σαν… φάρμακο. Δίνουν ηρεμία και, κυρίως, αυτοπεποίθηση! Δίνουν παράλληλα τη δυνατότητα στον Θρύλο να δουλέψει το μεταγραφικό κομμάτι του, έχοντας καθαρό μυαλό και πλήρη εικόνα δυνατοτήτων και αδυναμιών της ομάδας.

Γιατί όλα τα παραπάνω είναι απαραίτητα. Και η δουλειά στο Ρέντη, αλλά και η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, με μερικές προσθήκες ουσίας, οι οποίες θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Και πρέπει ο Ολυμπιακός να τα κάνει όλα αυτά, παράλληλα. Και σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Ολυμπιακός αυτές τις νίκες πρέπει να τις παίρνει αυτή τη στιγμή, με κάθε τρόπο. Ακόμη και με… μισό-μηδέν. Είναι σαφές ότι η ομάδα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της, αλλά αυτό θεωρούν άπαντες στο λιμάνι ότι θα έρθει με τη δουλειά. Αυτή τη στιγμή μετράει η ομάδα να παίρνει νίκες-βάλσαμο και να φτιάχνει την ψυχολογία της. Να παίρνει ηρεμία και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε επίσης