Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έστειλε το μήνυμα για μια νέα αρχή!

Έστειλε το μήνυμα για μια νέα αρχή!
Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 - 14:11

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

O Πεπ Μπιέλ επέστρεψε στα γκολ και στις μεστές εμφανίσεις έπειτα από μία ξηρασία 4 μηνών σε όλες τις διοργανώσεις και ο Μαρτίνεθ έχει λόγο να χαμογελάει για τον Ισπανό εξτρέμ.

Ο Μπιέλ, μετά τον πάγκο που έφαγε στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν από τους καλύτερους κόντρα στον Πανσερραϊκό, παρότι την δυναμική του αντιπάλου του. Άλλωστε, και την Πέμπτη στο Βέλγιο μπαίνοντας αλλαγή στο 68’ ήταν κινητικός και δραστήριος, και έβλεπες έναν παίκτη που ήθελε να παίξει και ήταν επικίνδυνος. Έκανε τότε ένα σήμα στον προπονητή ότι «είμαι κι εγώ εδώ».

Και χθες ο Ισπανός έδειξε από την αρχή ότι έχει καλή διάθεση τσίμπησε την μπάλα και πήρε την αποβολή, σε μία φάση στην οποία θα μπορούσε πιθανόν να σκοράρει κι ο ίδιος αν δεν τον γκρέμιζαν, αφού θα έβγαινε φάτσα με τον αντίπαλο γκολκίπερ. Η μοίρα τα έφερε έτσι, που εν τέλει ο Μπιέλ ήταν αυτός που έστω μία ώρα αργότερα άνοιξε το σκορ, με το γκολ-κερασάκι στην τούρτα της ωραίας εμφάνισης του.

Και ευχή όλων είναι αυτό να αποτελέσει μια νέα, δυναμική αρχή, για τον Ισπανός εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του κόσμου (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του κόσμου (video)

Το πρώτο του τρόπαιο επί αμερικανικού εδάφους, πανηγύρισε ο Λιονέλ Μέσι, την ώρα που ο Νεϊμάρ γνώριζε την αποθέωση από τους φίλους της Αλ Χιλάλ κατά την επίσημη παρουσίασή του. Στην Αγγλία, η Σίτι νίκησε 1-0 τη Νιουκάστλ και η Τότεναμ 2-0 την Γιουνάιτεντ. Στην Ισπανία η Ρεάλ πέρασε με 3-1 από την Αλμερία.