Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τελειώνει» με Ορτέγκα ο Θρύλος, «φουλάρει» για επιθετικό και εξτρέμ!

«Τελειώνει» με Ορτέγκα ο Θρύλος, «φουλάρει» για επιθετικό και εξτρέμ!
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 - 19:01

Παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ολυμπιακός συνεχίζει το σχεδιασμό του ρόστερ του για τη σεζόν 2023-24. Με τους ανθρώπους του Θρύλου να συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις τους για την απόκτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών.

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνονται για τα... καλά, κοιτάζουν προς πολλά μέτωπα και θέλουν να «τελειώσουν» άμεσα την απόκτηση επιθετικού και εξτρέμ.

Μετά την απόκτηση των Σκάρπα, Μπρίνιτς και Έσε, οι Πειραιώτες «φουλάρουν» για τον κορυφαίο αριστερό μπακ του αργεντίνικου πρωταθλήματος, Ορτέγκα, ενώ «τρέχουν» και για στράικερ και εξτρέμ.

Η ομάδα του Πειραιά «τσεκάρει», μεταξύ άλλων, τις δύσκολες περιπτώσεις των Ράφα Μιρ, Μπογέ και Καστιγέχο.

Πάντως, σημερινό (22/8) δημοσίευμα στο εξωτερικό βάζει «φρένο» στη μεταγραφή του Μπογέ στον Ολυμπιακό, τονίζοντας την επιθυμία του για παραμονή στην Ισπανία, στο -κατά πολλούς- δεύτερο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, μετά την Premier League. Ο Θρύλος, ωστόσο, με «οδηγό» τον Αντόνιο Κορδόν, θα «παλέψει» μέχρι τέλους την υπόθεση του Μπογέ, όπως και αυτή του Ράφα Μιρ. Με τους δύο επιθετικούς να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Πέρα από σέντερ φορ, οι «ερυθρόλευκοι», μετά την απόκτηση του Μπρίνιτς, συνεχίζουν το ψάξιμο και για έναν ακόμα παίκτη στα «φτερά». Παίκτη που θα δώσει «άλλη» ταχύτητα στα άκρα των Πειραιωτών και θα τους ανεβάσει επίπεδο στο επιθετικό κομμάτι.

Επίσης, στο μεγάλο λιμάνι αναμένονται εξελίξεις και με τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Κώστα Φορτούνη και Μαντί Καμαρά. Και των τριών το μέλλον τους στον Ολυμπιακό παραμένει «ανοιχτό».

Υπενθυμίζεται, ότι την Πέμπτη (24/8) στις 22:00, ο Θρύλος, που έχει εξασφαλισμένη την παρουσία του στη φάση των ομίλων του Conference League, έχει ένα πολύ σημαντικό ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», το πρώτο με την Τσουκαρίτσκι, για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης