Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάτιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας γίγαντας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου»

Μάτιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας γίγαντας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου»
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 - 19:59

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Ιγκόρ Μάτιτς, ο προπονητής της Τσουκαρίτσκι. Ο κόουτς της σερβικής ομάδας, με αφορμή το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τα πλέι οφ του Europa League, χαρακτήρισε γίγαντα του ελληνικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τον Θρύλο!

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της αντιπάλου των Πειραιωτών δήλωσε σε σερβικό Μέσο: «Στα διπλά παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, εάν θέλουμε να μιλήσουμε ρεαλιστικά. Πρόκειται για έναν γίγαντα του ελληνικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου η συγκεκριμένη ομάδα! Είναι μία ομάδα με πολλά τρόπαια και πολλά παιχνίδια σε ομίλους του Champions League, ενώ διαθέτει παίκτες που έχουν κάνει μεγάλη καριέρα. Δεν χρειάζεται να πω κάτι στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι θα έχουν μεγάλο κίνητρο για αυτά τα ματς, θα πρέπει να έχουμε υψηλό κίνητρο και θέληση, να είμαστε έξυπνοι και γενναίοι, για να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα. Έχουμε προετοιμαστεί για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, με βάση τις ικανότητες του αντιπάλου. Βλέπω, ότι η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και πιστεύουμε, ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα, με όλο τον σεβασμό απέναντι στον αντίπαλό. Σίγουρα, η ομάδα θα είναι καλύτερη μετά τις εμπειρίες που θα αποκομίσει. Εάν καταφέρουμε να περάσουμε κόντρα στον Ολυμπιακό, θα ήταν μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα. Στα ματς απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους μόνο κέρδη μπορούμε να αποκομίσουμε. Επαναλαμβάνω, θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι και γενναίοι. Δεν έχουμε μεγάλη πίεση εμείς, θα πρέπει να είμαστε ομάδα πρώτα από όλα. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά έχουμε και εμείς τις ελπίδες μας, είναι τιμή και προνόμιο να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης