Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Οι θέσεις για άτομα με οπτική αναπηρία

Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Οι θέσεις για άτομα με οπτική αναπηρία
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 - 12:10

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει να πρωτοπορεί και είναι η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη, η οποία προσφέρει στα άτομα με οπτική αναπηρία την υπηρεσία της ακουστικής περιγραφής σε όλες τις αναμετρήσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Μάλιστα, αυτή η εξαιρετική πρωτοβουλία που πήγε καλά την περσινή σεζόν, συνεχίζεται και φέτος, στο προσεχές ματς του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, την ερχόμενη Κυριακή (27/8), στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε για τις θέσεις τυφλών ενόψει του αγώνα με τους Περιστεριώτες.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των ατόμων με οπτική αναπηρία που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο μέσω της υπηρεσίας της ακουστικής περιγραφής, ενημερώνει τα εξής:

Για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League απέναντι στον Ατρόμητο, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή 27/08 και ώρα 21:30, τα άτομα με οπτική αναπηρία θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4143000, ο οποίος θα λειτουργεί την Τετάρτη 23/08 και ώρες 11:00 – 13:00 έως την κάλυψη των θέσεων, και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι άτομα με οπτική αναπηρία, το όνομά τους καθώς και του ενός συνοδού τους θα καταγράφονται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός».

Διαβάστε επίσης