Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο στόχαστρο του Θρύλου οι Γιόβετιτς και Γιόβιτς! (videos)

Στο στόχαστρο του Θρύλου οι Γιόβετιτς και Γιόβιτς! (videos)
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 - 11:04

Με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς με στοχευμένες κινήσεις, είναι λογικό να πληθαίνουν και τα σενάρια μεταγραφές. Συγκεκριμένα, στη λίστα του Ολυμπιακού για την θέση ενός ακόμα επιθετικού βρίσκονται οι Λούκα Γιόβιτς και Στέφαν Γιόβετιτς εκτός των Ράφα Μιρ και Μπογέ που είναι εδώ και καιρό στο «στόχαστρο» του.

Δύο περιπτώσεις πολύ δύσκολες και ακριβές που όμως στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν ώστε να μπορέσουν να φέρουν έναν δυνατό επιθετικό στο λιμάνι.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς που έμεινε ελεύθερος από την Χέρτα, με σπουδαία καριέρα στο παρελθόν σε Φιορεντίνα, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη (διεθνής 68 φορές – 31 γκολ) είναι σε περίοπτη θέση στην ερυθρόλευκη λίστα με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι σε εξέλιξη οι επαφές.

Από την άλλη, ο Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος είναι 25 ετών, διεθνής με την Σερβία (30 φορές – 10 γκολ) και ανήκει στη Φιορεντίνα και στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Άιντραχτ.

Πρόκειται για δύο δύσκολες περιπτώσεις, καθότι έχουν πολύ υψηλά κασέ. Κοινό σημείο των δύο παικτών είναι ότι ανήκουν στο ίδιο γραφείο μάνατζερ.

Διαβάστε επίσης