Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνεθ: «Η πιο σημαντική μεταγραφή είναι η ομάδα που έχουμε χτίσει»

Μαρτίνεθ: «Η πιο σημαντική μεταγραφή είναι η ομάδα που έχουμε χτίσει»
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 - 00:12

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 του Ατρομήτου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ σχολίασε την εμφάνιση των παικτών του, αναφέρθηκε στον Έσε, ενώ τόνισε ότι στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου «είδαμε αυτό που θέλαμε να δούμε». Φυσικά, ο Ισπανός κόουτς συνεχάρη τους παίκτες του για την εικόνα τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην COSMOTE TV:

Για το ματς: "Πραγματικά σήμερα είδαμε αυτό που θέλαμε να δούμε, έχοντας παιχνίδι τρεις απαιτητικό μέρες πριν. Είχαμε συνέπεια και υπομονή. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για την εικόνα τους, κάνανε ένα πολύ καλό παιχνίδι".

Για τον Έσε: "Χρειάζεται υπομονή με τους νέους παίκτες. Είμαστε καλά οργανωμένη ομάδα και βοηθά τους παίκτες να προσαρμόζονται γρήγορα. Έχει να κάνει και με τους ίδιους, όμως η οργάνωσή μας βοηθά την προσαρμογή των παικτών. Είμαστε πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν τέσσερις εβδομάδες.

Δίνουμε σημασία στην οργάνωση και τη συνοχή. Δεν θέλω να μιλήσω μόνο για έναν παίκτη. Είναι σημαντική η απόδοση του Έσε, αλλά είχαμε πολύ καλή δουλειά και ο Μασούρας και ο Μαντί. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, είχαμε ένα δοκάρι και ένα ακυρωθέν γκολ. Το πετύχαμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που παραδοσιακά μας δυσκολεύει".

Για το αν φοβάται την αποχώρηση του Μαντί: "Ένας προπονητής ποτέ δεν είναι ήσυχος μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Δεν κλείνουν όλες οι αγορές την ίδια ημερομηνία. Κρατάμε τη νίκη για σήμερα κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα. Η πιο σημαντική μεταγραφή είναι η ομάδα που έχουμε χτίσει.

Μας βοηθά για τα καλά αποτελέσματα και να ενσωματώνονται οι νέοι παίκτες. Ξέρουμε πως όλα μπορούν να συμβούν. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι με ποιους θα καταλήξουμε, όμως είναι σημαντικό που παίρνουμε τα αποτελέσματα. Έχουμε πράγματα να δουλέψουμε, αλλά κρατάμε ότι είμαστε ομάδα".

Διαβάστε επίσης

Σούπερ ΘΡΥΛΟΣ με μπαλάρα και τεσσάρα!

Σούπερ ΘΡΥΛΟΣ με μπαλάρα και τεσσάρα!

Με μεγάλη όρεξη και διάθεση, ο Θρύλος έκανε το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα και συνέχισε νικηφόρα την πορεία του, δείχνοντας αποφασισμένος για τη συνέχεια.