Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Εσε θα κάνει τη διαφορά στον Θρύλο!

Ο Εσε θα κάνει τη διαφορά στον Θρύλο!
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 - 11:19

Το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα έκανε ο Ολυμπιακός, αφού με γκολ των Μασούρα (2), Καμαρά και Κίνι, επικράτησε με 4-0 του Ατρόμητου στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 2η αγωνιστική. Στο δεύτερο ματς της Stoiximan Super League, ο Θρύλος, που αγωνίστηκε με βασικούς του Γκουστάβο Σκάρπα και Σαντιάγκο Έσε στον Ναό, εμφανίστηκε αισθητά βελτιωμένος και μάλιστα, από το 30ό λεπτό και μετά, ήταν καταιγιστικός, κάνοντας «πάρτι» κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Στο ματς πρωταθλήματος με τους Περιστεριώτες, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολλούς πρωταγωνιστές στο Φάληρο, όπως τον Έσε.

Ο 21χρονος Αργεντινός μέσος τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, αφού στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τους Πειραιώτες, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, αγωνιζόμενος ως «6άρι», κινούμενος πίσω από τον -φοβερό και τρομερό- Μαντί Καμαρά, σε ρόλο «box to box», με κινήσεις σε όλο το μήκος και το πλάτος του Φαληρικού γηπέδου.

Κάτι παραπάνω από θετικό το ντεμπούτο του στην Stoiximan Super League, αφού ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού έκανε τα... πάντα κόντρα στον Ατρόμητο και ξεχώρισε στο «Γ. Καραϊσκάκης», τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά, μετρώντας 94 ενέργειες, τις περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη, ενώ είχε και επτά ανακτήσεις κατοχής, όπως και «δύο στα δύο» τάκλιν.

Ο Έσε «τσάκισε» τους Περιστεριώτες και στο δημιουργικό κομμάτι, αφού είχε 74/84 πάσες (88% ευστοχία), το 72,6% αυτών προς τα μπροστά, οδηγώντας τον Θρύλο σε άλλη μία νίκη στον Ναό, τη δεύτερη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αργεντινός μέσος, με... μονοψήφιο αριθμό προπονήσεων (!), «κερδίζει» τον «ερυθρόλευκο» κόσμο, αφού μόνο σαν... 21χρονος δεν αγωνίζεται. Ωραίος παίκτης ο Έσε, θα αποτελέσει πολύ χρήσιμο «όπλο» στο «οπλοστάσιο» των Πειραιωτών και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης