Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψυχάρα ο Κίνι, «κέρδισε» τον κόσμο του Θρύλου! (photo)

Ψυχάρα ο Κίνι, «κέρδισε» τον κόσμο του Θρύλου! (photo)
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 - 12:16

Εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στο χθεσινό (27/8) ματς με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super Legaue, ήταν ο Κίνι. Ο Ισπανός μπακ ήταν εξαιρετικός, σε άμυνα και επίθεση και μάλιστα, πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τον Θρύλο, για το 4-0 επί των Περιστεριωτών στον Ναό, προσφέροντας τα μέγιστα στη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ματς του πρωταθλήματος, ο πολύπειρος Ισπανός μπακ κέρδισε το χειροκρότημα από τον «ερυθρόλευκο» κόσμο στον Ναό, αφού έκανε ένα «γεμάτο» παιχνίδι, με πολύ πάθος και ποιότητα, με πολλά ανεβάσματα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, αγωνιζόμενος με... μπανταρισμένο κεφάλι, από τη σύγκρουση με τον Γιουμπιτάνα.

Μάλιστα, ο Ισπανός μπακ των Πειραιωτών έστειλε το μήνυμά του, μέσω των social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τέλεια βραδιά. Τεράστια νίκη και το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό. ΠΑΜΕ».

Γενικότερα, πάντως, στις έως τώρα πέντε συμμετοχές του με την ομάδα του Πειραιά, σε πρωτάθλημα και προκριματικά/πλέι οφ Europa League, ο Κίνι έχει παρουσιάσει πολύ θετικά στοιχειά.

Δείτε την ανάρτηση:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Quini (@quini17)

Διαβάστε επίσης