Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρχηγός με τα όλα του!

Αρχηγός με τα όλα του!
Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2023 - 23:42

Επιμέλεια: Δημήτρης Ασωνίτης

Άλλη μία νίκη για τον Θρύλο, άλλη μία εμφανισάρα, άλλη μία μέρα που ο Κώστας Φορτούνης έδειξε την ποιότητά του. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη νέα σεζόν, δείχνει μεγάλη διάθεση να βοηθήσει τους Πειραιώτες να φτάσουν ξανά στην κορυφή και κάνει τα πάντα στο χορτάρι.

Κόντρα στη Λαμία, ο Έλληνας παικταράς, έδωσε την ασίστ στον Μασούρα στο 1-0, ενώ στο 32' βρήκε δίχτυα. Μάλιστα, στο 90+5 ήταν ο παίκτης που έκανε την ασίστ στον Ελ Κααμπί για το 4-0! Βέβαια, δεν ήταν μόνο αυτά που έκανε (τα οποία εδώ που τα λέμε δεν ήταν και λίγα). Ο Φορτούνης έκανε και άλλα πράγματα στο γήπεδο, έκοβε, μοίραζε, καθοδηγούσε τους συμπαίκτες του και γενικώς ήταν επιβλητικός!

Έχοντας αφήσει πίσω του την Εθνική Ομάδα (δικαίως), ο Φορτούνης δείχνει αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό. Άλλωστε αυτό ήταν και το μήνυμά του όταν αποχαιρέτησε την Εθνική. Στα 30 του χρόνια, είναι πιο ώριμος από ποτέ, παίζει χωρίς άγχος, γνωρίζει ποιος είναι και ότι δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε κανέναν και στόχος του είναι να πηγαίνει καλά όλη η ομάδα, χωρίς να κοιτά τα ατομικά ρεκόρ.

Ο αρχηγός ήταν και πάλι... αρχηγός μετα όλα του! Φυσικά, αποθεώθηκε πολλές φορές από τον κόσμο της ομάδας, ενώ σε κάθε κόρνερ που πήγαινε να εκτελέσει, άκουγε τους χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ να τραγουδούν ρυθμικά το όνομά του. Μάλιστα, προς το τέλος του αγώνα, σε μία από τις πολλές φορές που τον αποθέωσε ο κόσμος, ο Κώστας Φορτούνης ανταπέδωσε το χειροκρότημα και ευχαρίστησε τους φιλάθλους.

Διαβάστε επίσης