Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γιόβετιτς είναι ο παίκτης που έλειπε από τον νέο Ολυμπιακό

Ο Γιόβετιτς είναι ο παίκτης που έλειπε από τον νέο Ολυμπιακό
Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2023 - 20:37

Επιμέλεια: Δημήτρης Ασωνίτης

Ο Ολυμπιακός έχει μπει για τα καλά στη εποχή Κορδόν-Μαρτίνεθ. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός πηγαίνει βάση προγράμματος και στον Θρύλο έχει επιστρέψει η ηρεμία. Η ομάδα του Πειραιά έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στη νέα σεζόν και προχωράει βήμα-βήμα με στόχο την κορυφή.

Οι Πειριαώτες έχουν κινηθεί εξαιρετικά στο μεταγραφικό παζάρι. Στο Λιμάνι έχουν έρθει ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία, όπως οι Ιμπόρα και Κίνι, ενώ έχουν έρθει και νέοι παίκτες με διάθεση και όρεξη να δείξουν πράγματα και να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, όπως οι Έσε, Αλεξανδρόπουλος. Ο Ολυμπιακός ωστόσο έχει κερδίσει και παίκτες οι οποίοι δεν έβγαζαν τον καλύτερο εαυτό τους τις περασμένες σεζόν, όπως οι Ρέτσος, Καμαρά, οι οποίοι φέτος έχουν κομβικό ρόλο.

Ο Ολυμπιακός, αφού ενισχύθηκε στις θέσεις που τον «έκαιγαν», όπως σε αυτή του αριστερού μπακ, κινήθηκε για φορ. Ήθελε ένα φορ ικανό, με έφεση στο σκοράρισμα και με εμπειρία. Οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά εξέτασαν όλες τις επιλογές τους και χωρίς καμία κίνηση πανικού, κατέληξαν στον Γιόβετιτς. Ο διεθνής Μαυροβούνιος επιθετικό είναι ο παίκτης που έλειπε από τον νέο Ολυμπιακό, αυτόν που χτίζει ο Μαρτίνεθ για να τον κάνει ξανά πρωταθλητή. Το αν ο Γιόβετιτς θα συνεισφέρει ή όχι, θα κριθεί στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, τα νούμερά του λένε πολλά και το όνομά του μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει.

Ο Γιόβετιτς μπορεί να κάνει... πλάκα στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ μπορεί να συνεισφέρει και στις ευρωπαϊκές μάχες του Θρύλου, αφού γνωρίζει πολύ καλά από Ευρώπη. Στην καριέρα του μετράει 114 γκολ και 55 ασίστ, ενώ πίσω του έχει μία σπουδαία καριέρα, έχοντας αγωνιστεί σε Μάντσεστερ Σίτι, Μονακό, Φιορεντίνα, Σεβίλλη, Ίντερ και Παρτίζαν. Στη διάρκεια της περσινής περιόδου είχε συνολικά 18 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα της Χέρτα στην Μπουντσελίγκα. Θα πει κανείς ότι την περσινή σεζόν δεν πήγε και πολύ καλά, όμως ο Γιόβετις ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν, μέσα από ένα σύνολο το οποίο δεν ήταν αρκετό καλό και είχε ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της γερμανικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Το εντυπωσιακό 10-0 στα γκολ...

Το εντυπωσιακό 10-0 στα γκολ...

Ο Ολυμπιακός νικά με ευκολία τους αντιπάλους του και δεν δέχεται γκολ, παρά το γεγονός ότι είναι μία νέα ομάδα που βρίσκεται μόλις στο ξεκίνημά της.