Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο TOP 10 των νεαρών γκολκίπερ στον κόσμο ο Τζολάκης!

Στο TOP 10 των νεαρών γκολκίπερ στον κόσμο ο Τζολάκης!
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:07

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και παρά τα 20 του χρόνια, έχει ρόλο στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

O «Τζόλα» επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και έδωσε… συνέχεια στα μεγάλα ματς που έκανε στα περσινά play off. Υπενθυμίζεται πως κατάφερε να διαφυλάξει το «μηδέν» πίσω στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του «μίνι πρωταθλήματος», με αντιπάλους τον Βόλο, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, γι’ αυτό συγκαταλέγεται στο top 10 των καλύτερων νεαρών τερματοφυλάκων στον κόσμο.

Η ιστοσελίδα interestingfootball.com δημοσίευσε τη λίστα με τους καλύτερους γκολκίπερ στον κόσμο κάτω των 25 ετών, με τον Τζολάκη να βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Στο επεξηγηματικό κειμενάκι για τον Έλληνα άσο, αναφέρεται ως ένα από τα μεγαλύτερα νεαρά ταλέντα στη χώρα μας. «Ο Τζολάκης αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, παρόλο που είναι μόλις 20 ετών. Έχει κατακτήσει ήδη τρία πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο, ενώ είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδας».

Βέβαια, ο 20χρονος τερματοφύλακας είναι εκ των αρχηγών της Εθνικής Ελπίδων, ενώ προς το παρόν έχει κάνει κάποιες προπονήσεις με την Ανδρών.

Διαβάστε επίσης