Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέλα» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ! 850 διαρκείας έμειναν για το sold out!

«Τρέλα» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ! 850 διαρκείας έμειναν για το sold out!
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:45

Όλο και πιο κοντά το sold out στα διαρκείας! Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει καθημερινά την τεράστια στήριξή του στην αγαπημένη του ομάδα, έχοντας κλείσει ήδη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, πλέον, οι φίλοι των Πειραιωτών θα πρέπει να βιαστούν αν θέλουν και εκείνοι να πάρουν θέση στην κερκίδα, αφού απομένουν λιγότερα από 850 εισιτήρια προς τη διάθεση του κόσμου, διότι είναι πολύ δύσκολο να διατεθούν περισσότερα από 20.000, ο οποίος είναι το… ταβάνι των Πειραιωτών!

Ο κόσμος του Θρύλου στέλνει από πολύ νωρίς το σύνθημα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όντας αποφασισμένος να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την αγαπημένη του ομάδα, δίνοντάς της ώθηση, ώστε να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Η «τρέλα»… διαρκείας, λοιπόν, συνεχίζεται με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να επαναλαμβάνουμε ότι πρέπει να τρέξουν να προλάβουν, προκειμένου να προλάβουν και να προμηθευτούν ένα εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

Τα εναπομείναντα «ερυθρόλευκα» διαρκείας είναι μόλις 850 και διατίθενται καθημερινά από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» στη θύρα 25 (Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-18:00) και διαδικτυακά όλες τις ημέρες, 24 ώρες το 24ωρο.

Ωστόσο, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί έως την Παρασκευή (15/9) και ώρα 15:00, οπότε θα διακοπεί προσωρινά, λόγω της κυκλοφορίας των εισιτηρίων με τη Φράιμπουργκ για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Από την Παρασκευή 22/9 (10:00) θα συνεχιστεί η διάθεση των διαρκείας που θα έχουν απομείνει».

Διαβάστε επίσης