Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θηρίο στο... κλουβί ο Ποντένσε!

Θηρίο στο... κλουβί ο Ποντένσε!
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 - 22:14

Ο Ποντένσε απέρριψε όποια πρόταση είχε στα χέρια του για να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα. Στον Ολυμπιακό βρήκε ξανά όσα του έλειψαν και είναι διατεθειμένος να τα δώσει όλα, για να οδηγήσει τον Θρύλο σε νέες επιτυχίες. Ο Πορτογάλος ανυπομονεί για το ντεμπούτο του, όμως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι αυτός που θα αποφασίσει πότε θα τον χρησιμοποιήσει.

Την Κυριακή, ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν, ενώ την Πέμπτη (21/9) ξεκινάει το ταξίδι του στην Ευρώπη, στην αναμέτρηση με τη γερμανική Φράιμπουργκ. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ καλείται να αποφασίσει για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει σε αυτά τα ματς και φυσικά διαθέτει πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις. Στη διάθεση του Ισπανού προπονητή βρίσκεται ο Ποντένσε, ο οποίος έκανε προετοιμασία με τη Γουλβς, ενώ προπονήθηκε και ατομικά έτσι ώστε να παραμείνει σε φόρμα. Όποτε του ζητηθεί είναι έτοιμος να προσφέρει και φυσικά «καίγεται» για να επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

Κόντρα στην ΑΕΚ, δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος να πάρει λεπτά συμμετοχής. Μέχρι στιγμής, ο Μαρτίνεθ προσαρμόζει στην ομάδα τους παίκτες του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και φυσικά αυτό θέλει να κάνει και με το «όπλο» που ονομάζεται Ποντένσε. Πλέον, ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλές και ποιοτικές λύσεις σε κάθε θέση και έτσι κάθε ματς είναι και μια διαφορετική πρόκληση για τον Ισπανό προπονητή της ομάδας.

Διαβάστε επίσης