Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπιέλ θέλει να πετύχει στον Ολυμπιακό!

Ο Μπιέλ θέλει να πετύχει στον Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:26

«Πόρτα» στην Κράσνονταρ για τον Πεπ Μπιέλ «έριξε» ο Ολυμπιακός, ο οποίος είπε «όχι» σε μεγάλη οικονομικά πρόταση. Ο Θρύλος αρνήθηκε κατευθείαν την προσφορά των Ρώσων, αφού δεν ήθελε την παραχώρηση ενός εκ των βασικών και πιο σημαντικών παικτών του.

Μάλιστα, ακόμα και ο ίδιος ο Μπιέλ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ρωσικής ομάδας και δεν... ψήθηκε, λόγω και των «ερυθρόλευκων». Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, περνάει καλά και απολαμβάνει τη «θητεία» του στους Πειραιώτες, για αυτό και δεν σκέφτεται την καριέρα του αλλού, αυτή τη χρονική περίοδο.

Το μεγάλο κίνητρο και ο στόχος του Μπιέλ, η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία! Ο Ισπανός θέλει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο «στροφές» και να πετύχει μεγάλα πράγματα με τον Θρύλο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ισπανός άσος, με χρηματιστηριακή αξία έξι εκατομμύρια ευρώ, μετράει 46 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, με 12 γκολ και πέντε ασίστ. Τη φετινή σεζόν, σε πρωτάθλημα και προκριματικά/πλέι οφ Europa League, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει εξαιρετικά, με επτά ματς (425 αγωνιστικά λεπτά) και δύο γκολ, μία ασίστ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης