Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει πάθος, ψυχή, καρδιά!

Θέλει πάθος, ψυχή, καρδιά!
Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:40

Δεν χωράει αμφιβολία πως η τακτική που επιλέγει ο εκάστοτε προπονητής και την οποία εφαρμόζουν εντός του αγωνιστικού χώρου οι ποδοσφαιριστές αποτελεί πολύ σημαντικό στοιχείο σε ένα παιχνίδι. Όχι, όμως, και το μοναδικό. Ειδικά στα ντέρμπι.

Σε αυτά τα ιδιαίτερα παιχνίδια, λοιπόν, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που (μπορούν να) κάνουν τη διαφορά. Και δεν έχουν να κάνουν πάντα με το πόσο καλός θα είσαι στον αγώνα ή όχι. Έχουν να κάνουν με τα ψυχικά χαρακτηριστικά.

Κοινώς, το πάθος, η ψυχή, η καρδιά και η θέληση για τη νίκη είναι πολλές φορές στοιχεία που μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδια. Το ίδιο ισχύει και για απόψε, στην OPAP Arena.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα πρέπει να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο πόσο πολύ θέλουν αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να επιβεβαιώσουν και εντός των τεσσάρων γραμμών την ανωτερότητά τους.

Θα πρέπει να «βγάλουν» πάθος, ψυχή, καρδιά και θέληση στον αγωνιστικό χώρο. Από το 1’, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα...

Δώστε τα όλα, πάρτε το «διπλό» στην ΟPAP Arena.

Διαβάστε επίσης

Αήττητος ο Μαντί με ΑΕΚ!

Αήττητος ο Μαντί με ΑΕΚ!

14 φορές έχει παίξει απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού, μετρώντας 10 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Θρύλε γερά, «διπλό» στην OPAP Arena!

Θρύλε γερά, «διπλό» στην OPAP Arena!

Όλοι στις τάξεις των Πειραιωτών περιμένουν πως και πως το ματς με την ΑΕΚ, όπου είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη.