Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, παίξε γερά...

Θρύλε, παίξε γερά...
Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 - 18:50

Η ώρα για τη σέντρα του ντέρμπι με την ΑΕΚ πλησιάζει. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει στη διάθεσή του όλα τα «όπλα» και καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε πολλές και ποιοτικές λύσεις. Ο Θρύλος φέτος δεν έχει ταβάνι, αγώνα με αγώνα, χρόνο με το χρόνο ανεβαίνει και βελτιώνεται σε όλους τους τομείς. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν με τσαμπουκά, με μεγάλη ορέξη και διάθεση, παλεύοντας κάθε λεπτό για τη νίκη.

Με αυτή τη... συνταγή θα πάνε και στην OPAP Arena, έτσι ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να κάνουν ακόμα ένα μικρό βήμα προς το στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την κορυφή. Οι Πειραιώτες είναι διψασμένοι για τρόπαια και επιτυχίες. Έτσι είναι το DNA τους και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Μαρτίνεθ, ο οποίος με σκληρή δουλειά ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό και τον έχει βάλει στο σωστό δρόμο.

Απόψε, ο Ολυμπιακός δίνει μία μεγάλη μάχη, στην οποία μπορεί να μην κρίνεται κάτι αφού είναι πολύ νωρίς, ωστόσο όλοι ξέρουμε για τη σημασία του ντέρμπι. Ο Θρύλος πάει σε κάθε ματς για τη νίκη, όποιος και αν είναι ο αντίπαλός του. Το ίδιο θα κάνει και σήμερα. Άλλωστε έχει τη δυνατότητα και την εμπειρία, για να βγει νικητής.

Θρύλε παίξε γερά...

Διαβάστε επίσης

Αήττητος ο Μαντί με ΑΕΚ!

Αήττητος ο Μαντί με ΑΕΚ!

14 φορές έχει παίξει απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού, μετρώντας 10 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.