Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Eκτός έδρας δοκιμασίες για Γουέστ Χαμ και Φράιμπουγκ! (photos)

 Eκτός έδρας δοκιμασίες για Γουέστ Χαμ και Φράιμπουγκ! (photos)
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:15

Ο Ολυμπιακός δεν είναι η μόνη ομάδα από τον έβδομο όμιλο του Europa League με αγωνιστική υποχρέωση, σήμερα Κυριακή 11/9. Ο Θρύλος έχει απέναντί του τον Βόλο, όμως και οι τρεις αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, έχουν επίσης σήμερα αγώνες, στα εθνικά τους πρωταθλήματα. Ναντ, Φράιμπουργκ και Καραμπάγκ ρίχνονται στη μάχη των πρωταθλημάτων τους. Δείτε τι παίζει, που και πότε, παρακάτω:

16:00 | Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ

Εκτός έδρας υποχρέωση για τη αγγλική ομάδα, την οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τέλη του Οκτώβρη. Στην έδρα της Λίβερπουλ, η οποία έχει αρχίσει καλύτερα στην Πρέμιερ Λιγκ από ότι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον πρώτο όμιλο. Σέντρα στις 16:00 και φυσικά θα σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε συμβαίνει στο ματς.

18:30 | Άιντραχτ-Φράιμπουργκ

Δύσκολη εκτός έδρας υποχρέωση για τη γερμανική ομάδα, την οποία ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε μεσοβδόμαδα. Η Φράιμπουργκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και θέλει με νίκη να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας του γερμανικού πρωταθλήματος. Θα το παρακολουθήσουμε και αυτό με ενδιαφέρον, αν και πέφτει πάνω στο ματς του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί ότι το ματς της Μπάτσκα Τόπολα με τον Ερυθρό Αστέρα αναβλήθηκε, καθώς είχε οριστεί το Σάββατο και με δεδομένο το ματς που έδωσε την Πέμπτη η αντίπαλος του Θρύλου ήταν αδύνατο να διεξαχθεί το παιχνίδι πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Βόλτα στην μπουτίκ, Ναός και ΘΡΥΛΟΣ!

Βόλτα στην μπουτίκ, Ναός και ΘΡΥΛΟΣ!

Ημέρα αγώνα... Ημέρα γηπέδου. Ημέρα ΝΑΟΥ! Ημέρα ιεροτελεστίας, αυτή την ιεροτελεστία που λατρεύουμε και που μας οδηγεί στη θέση μας, στο Καραϊσκάκη…