Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναστόπουλος: «Ευχαριστώ τον Μαρινάκη, μας συνδέουν πολλά με τον κόσμο του Ολυμπιακού» (video)

Αναστόπουλος: «Ευχαριστώ τον Μαρινάκη, μας συνδέουν πολλά με τον κόσμο του Ολυμπιακού» (video)
Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023 - 11:52

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση των συλλεκτικών εμφανίσεων του Νίκου Αναστόπουλου στη μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Την Τρίτη (3/10) το απόγευμα, η μπουτίκ του Θρύλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» γέμισε με πάνω από 1.000 άτομα, προς τιμήν του σπουδαίου «μουστάκια».

Φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων», ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο κόουτς της ομάδας μπάσκετ, Γιώργος Μπαρτζώκας και φυσικά, πολλοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Αντώνης Γλύκας, ο Κυριάκος Καραταϊδης, ο Ανδρέας Μπονόβας, ο Πέτρος Καραβίτης, ο Παναγιώτης Κελεσίδης και όχι μόνο, ήταν παρόντες στο RED Store, στη γιορτή του θρυλικού Αναστόπουλου για τα 40 χρόνια από την κατάκτηση του Χάλκινου Παπουτσιού!

Η εκδήλωση στη μπουτίκ του Ναού ήταν για την επίσημη παρουσίαση των επετειακών εμφανίσεων του βετεράνου «ερυθρόλευκου» επιθετικού, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από τη σπουδαία του διάκριση, το 1983.

Ο βετεράνος επιθετικός του Ολυμπιακού δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Για μένα είναι μια ιστορική στιγμή από την ημέρα που σταμάτησα το ποδόσφαιρο. 40 χρόνια από την ημέρα που κατέκτησα το Χάλκινο Παπούτσι στην Ευρώπη. Οι συμπαίκτες μου έκαναν το παν για να σκοράρω. Ευχαριστώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσωπικά, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που σε αυτή τη μεγάλη στιγμή σήμερα μου δίνει τη χαρά να βρεθώ με παλιούς μου συμπαίκτες, με φίλους, με τον κόσμο του Ολυμπιακού, που μας συνδέουν πολλά, για να γιορτάσουμε αυτή την επέτειο... Η σημερινή ομάδα έχει 16 καινούργιους παίκτες, αλλά ποιοτικούς, η ομάδα έχει βάθος, γιατί διεκδικεί το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τη διάκριση στο Europa... Στο μπάσκετ έχουμε χάσει το λογαριασμό, είμαστε 17-1».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης