Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάριο από την Γερμανία για Ολυμπιακό και Μπόατενγκ...

Σενάριο από την Γερμανία για Ολυμπιακό και Μπόατενγκ...
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 - 15:02

Ένα σενάριο ήρθε στο «φως», το οποίο συνδέει τον Ολυμπιακό με τον Zερόμ Μπόατενγκ

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με Μέσο από την Γερμανία αναφέρει πως στη λίστα των Πειραιωτών βρίσκεται και ο πολύπειρος Γερμανο-γκανέζος στόπερ.

Ένας από τους κορυφαίους διεθνείς Γερμανούς στόπερ των τελευταίων χρόνων, που έμεινε ελεύθερος από τη Λιόν «έχει πρόταση από την Ελλάδα». Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό παρότι ο γεννημένος στο Βερολίνο με καταγωγή από τη Γκάνα ποδοσφαιριστής είναι πλέον στα 35 χρόνια του, έχει όνομα βαρύ σαν ιστορία.

Με προϋπηρεσία δέκα ετών στη Μπάγερν Μονάχου και πέρασμα την τελευταία διετία από το «Σαμπιονά», ο 76 φορές διεθνής με την Εθνική Γερμανίας.

Το να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός, παρότι από την ΠΑΕ δεν υπήρξε καμία τοποθέτηση επί του θέματος, μοιάζει από δύσκολο έως απίθανο, παρότι είναι δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα έχει τεθεί σίγουρα στα υπόψη. Μην ξεχνάμε ότι στου Ρέντη βρίσκεται κι ένας άλλος πρώην παίκτης της Μπάγερν, ο Ομάρ Ρίτσαρντς, ο οποίος, αν κι εφόσον, θα μπορούσε να παίξει και ρόλο μεσάζοντα. Δεν φαίνεται, όμως, να προκύπτει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Η Άρσεναλ λυτρώθηκε μετά από 12 διαδοχικές ήττες από τη Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας 1-0 στο Λονδίνο, κι ενώ το θρίλερ της Μπράιτον με τη Λίβερπουλ έμεινε στο 2-2, με τους κόκκινους να παραμένουν ένα βαθμό ψηλότερα. Στην Ολλανδία ο Παυλίδης σκόραρε για όγδοο συνεχόμενο αγώνα.