Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο ίδιο έργο θεατές: Τι Μπένετ, τι Φρόιντφελντ, τι Μάνταλος!

Στο ίδιο έργο θεατές: Τι Μπένετ, τι Φρόιντφελντ, τι Μάνταλος!
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 - 20:47
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Εκεί που παρουσίαζαν το νέο Σουηδό αρχιδιαιτητή Πίτερ Φρόιντφελντ να έχει... ενστάσεις για το συμβόλαιο που θα υπογράψει, βαρέθηκαν τα «αφηγήματα» και τελικά ανακοίνωσαν την πρόσληψή του την περασμένη Τετάρτη (18/10), κατά σύμπτωση μια μέρα πριν από τους ορισμούς της 8ης αγωνιστικής, όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Ο Φρόιντφελντ είναι ο τέταρτος ξένος αρχιδιαιτητής που έρχεται στην Ελλάδα επί... εξυγίανσης, μετά τους Περέιρα, Κλάτενμπεργκ και του Μπένετ που παραιτήθηκε.

Με την επισημοποίηση της πρόσληψης του Φρόιντφελντ ξεκινά και το θέατρο του παραλόγου. Ο Σουηδός, εφόσον παραμένει ο Μάνταλος, είναι απαξιωμένος με το καλημέρα. Παράλληλα έλεγαν και το ανέκδοτο ότι την Πέμπτη θα έστελνε τους ορισμούς από τη Σουηδία!

Μπορεί να διέρρευσε ότι ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ θα φέρει και δυο ξένους συνεργάτες του, όμως είμαστε στο ίδιο έργο θεατές! Και επί Μπένετ ο Ολυμπιακός κατάγγειλε ότι ο Μάνταλος εμπλεκόταν στη διαιτησία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ενώ ο Μπαλτάκος τον είχε ανακοινώσει ως στέλεχος της ερασιτεχνικής ΚΕΔ! Μέχρι που ο Μπένετ τον παρουσίασε ως αντιπρόεδρο και μετά τον... βάφτισαν αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ επειδή το οργανόγραμμα δεν προέβλεπε αντιπρόεδρο!

Ανάλογο αναμένεται και το θέατρο του παραλόγου επί Φρόιντφελντ. Ο ένας συνεργάτης του, ο μάνατζερ VAR δεν θα είναι από τη Σουηδία επειδή δεν έχει VAR. Μπορεί να είναι από τη Γερμανία και θα πάρει τη θέση του Πορτογάλου Καπέλα, τον οποίο δεν τον θέλει ο ΠΑΟΚ και τον αλλάζουν για να στείλουν μηνύματα στους διαιτητές ότι η... εξυγίανση δεν είναι παίξε γέλασε, θέλει 100-0 υπέρ της! Να προσθέσουμε ότι ο ΠΑΟΚ, όπως και η ΑΕΚ ψήφισαν υπέρ του Φρόιντφελντ και όλως τυχαίως διώχνουν τον Καπέλα.

Ο έτερος ξένος που (λένε ότι) θα φέρει ο Φρόιντφελντ αναμένεται να παρουσιαστεί ως αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ για να μας πείσουν - άλλο αφήγημα κι αυτό - ότι ο Μάνταλος θα ασχολείται με τη διαιτησία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Δεν αποκλείεται ο... αναπληρωτής (του Μάνταλου;) να είναι συμπατριώτης του Σουηδού. Το πιο πιθανό είναι παρελθόν να αποτελέσει και ο Αυστριακός Στούκχλικ, τον οποίο ανακοίνωσαν ως υπεύθυνο παρατηρητών που όμως δεν εμφανίστηκε στα σεμινάρια!

Είναι δυνατόν να φεύγουν οι ξένοι συνεργάτες του Μπένετ και να παραμένουν ο Μάνταλος και οι λοιποί Ελληνες (Σπυρόπουλος, Καρατζίκας, Λαμπαδαρίου) με τη δικαιολογία ότι τάχα ασχολούνται με τη διαιτησία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου; Είναι τόσο αφελείς που νομίζουν ότι τους πιστεύουν;

Διαβάστε επίσης

Μπαγκαλιάνης: «Ευγνώμων που είμαι αρχηγός, ελπίζω να πάρει το ντέρμπι και η πρώτη ομάδα»

Μπαγκαλιάνης: «Ευγνώμων που είμαι αρχηγός, ελπίζω να πάρει το ντέρμπι και η πρώτη ομάδα»

Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β', ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης, μίλησε για τη σημασία της νίκης των «ερυθρόλευκων» στο ντέρμπι αλλά και για το περιβραχιόνιο του αρχηγού, το οποίο φοράει με περηφάνια.

Ο Μαρέσκα στη... σκιά των «χειρουργείων»

Ο Μαρέσκα στη... σκιά των «χειρουργείων»

«Έκλεψαν» βαθμούς από τον Ολυμπιακό στα ντέρμπι της προηγούμενης σεζόν με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. «Σημαιοφόροι» οι Μάσα, Κέλετ και Πινέιρο, ενώ τις «σφαγές» θυμίζει ο Πιτσινίνι.