Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το φοβερό στατιστικό του Πασχαλάκη με τον ΠΑΟ και η ηρεμία στην άμυνα!

Το φοβερό στατιστικό του Πασχαλάκη με τον ΠΑΟ και η ηρεμία στην άμυνα!
Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 - 13:22

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ένα από τα πρόσωπα του σημερινού ντέρμπι. Για πρώτη φορά σε «αιώνια» μάχη, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά μόνο… πρωτάρης δεν είναι, σε δυνατά ματς και μεγάλα ντέρμπι. Είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας και ικανός. Και αναμένεται απόψε να πάρει ξανά το χρίσμα του Μαρτίνεθ. Με τον Έλληνα πορτιέρε κάτω από τα δοκάρια στη Λεωφόρο, ο Θρύλος. Και η παρουσία του μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο, στο να μείνει το «μηδέν» πίσω.

Η εμπειρία του Πασχαλάκη και η ηρεμία στην άμυνα, την οποία δίνει ένας γκολκίπερ, ο οποίος μπορεί να εμπνεύσει σιγουριά, είναι στοιχεία τα οποία μπορούν να κάνουν τον Ολυμπιακό να πάρει προβάδισμα γερό, στη «μάχη» για τη νίκη.

Με την πείρα του, τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του και την ψυχραιμία του, ως γκολκίπερ, μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό ένα σημαντικό αβαντάζ, σε αυτό το μεγάλο «αιώνιο» ντέρμπι. Μάλιστα, ο διεθνής γκολκίπερ δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα στην καριέρα του όταν η εκάστοτε ομάδα του υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, με την φανέλα του Ολυμπιακού έχει το περσινό 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με τον ΠΑΟΚ έχει πέντε νίκες επί του Παναθηναϊκού (2-0,2-1, 2-1, 2-0 και 4-0) και τρεις ισοπαλίες (0-0, 0-0 και 2-2) στους αγώνες πρωταθλήματος που έπαιξε στην Τούμπα. Και όταν αγωνίστηκε στον ΠΑΣ είχε ένα ισόπαλο (1-1) παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης