Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, κάνε τους να... γονατίσουν!

Θρύλε, κάνε τους να... γονατίσουν!
Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 - 00:20

Στο παρελθόν ο Ολυμπιακός τα έχει βάλει με... μεγαθήρια. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν, Ατλέτικο Μαδρίτης και Άρσεναλ είναι μόνο λίγες ομάδες από αυτές που έχουν... γονατίσει μπροστά στον Θρύλο και τον έχουν προσκυνήσει.

Το απόγευμα της Πέμπτης (26/10, 19:45) οι Πειραιώτες δίνουν ακόμα μία ευρωπαϊκή «μάχη», αυτή τη φορά στη Γουέστ Χαμ. Αν μία ομάδα στην Ελλάδα ξέρει πως να τα βάζει με τους ισχυρούς, αυτή είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δείξουν το καλύτερο αγωνιστικό τους πρόσωπο και να πάρουν τη νίκη. Σε ένα ματς κομβικής σημασίας, οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ χρειάζεται να δώσουν το 100% και να δείξουν ότι από το ΝΑΟ δύσκολα περνάει κανείς.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι και πάλι εκεί. Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα.. βράζει, αφού έχει ανακοινωθεί sold out. Με τον... 12ο παίκτη στο πλευρό του ο Θρύλος δεν φοβάται κανέναν. Είναι έτοιμος να κάνει την Ευρώπη να μιλάει πάλι για εκείνον και να δείξει σε όλους πως γίνεται.

Διαβάστε επίσης

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα!

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα!

Ο Ολυμπιακός παίζει σε διπλό, ευρωπαϊκό, ταμπλό το βράδυ της Πέμπτης (26/10): Στις 19:45 υποδέχεται την Γουέστ Χαμ για το Εuropa League, στις 22:00 υποδέχεται την Εφές για την Ευρωλίγκα…

Θα «βράζει» ξανά ο ΝΑΟΣ, νέο sold out!

Θα «βράζει» ξανά ο ΝΑΟΣ, νέο sold out!

Εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ. Ο κόσμος του Θρύλου θα δημιουργήσει και πάλι τρεομερή ατμόσφαιρα, για να κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλάει!