Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πορόζο: «Κάτι το μοναδικό η ατμόσφαιρα, περίμενα καιρό αυτή την ευκαιρία και το απόλαυσα»

Πορόζο: «Κάτι το μοναδικό η ατμόσφαιρα, περίμενα καιρό αυτή την ευκαιρία και το απόλαυσα»
Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 - 10:08

Ο Τζάκσον Πορόζο ήταν η ευχάριστη έκπληξη για τον Ολυμπιακό στη χθεσινή (26/10) τεράστια νίκη (2-1) επί της Γουέστ Χαμ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Κόντρα στους Λονδρέζους, ο διεθνής στόπερ από το Εκουαδόρ κατέγραψε την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός, ήταν εξαιρετικός και κέρδισε τους πάντες στον... αέρα, αλλά και το χειροκρότημα από τον κόσμο στον Ναό, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πρώτη νίκη του Θρύλου στη φετινή διοργάνωση.

Ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός και ξέραμε, ότι το παιχνίδι θα ήταν αρκετά δύσκολο, όμως δουλέψαμε πάρα πολύ και ξέραμε, ότι θα ερχόταν ένα καλό αποτέλεσμα. Κάπως έτσι ήρθε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήρα φανέλα βασικού, περίμενα καιρό αυτή την ευκαιρία. Το απόλαυσα. Δούλεψα πάρα πολύ και όταν πήρα την ευκαιρία, ήμουν αποφασισμένος να την αρπάξω. Μου άρεσε πάρα πολύ η ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί μας στήριξαν. Ήταν κάτι το μοναδικό (σ.σ. η ατμόσφαιρα). Ο κόσμος είναι πάντοτε εδώ και οι οπαδοί μας μας στηρίζουν».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης