Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κυριαρχία, πάθος, αποτελεσματικότητα!

Κυριαρχία, πάθος, αποτελεσματικότητα!
Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 - 12:52

Η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ είναι δύσκολο ματς. Όπως όλα τα εκτός έδρας σε μικρά γήπεδα, όπως είναι αυτό στο Ηράκλειο. Εκεί μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει από την αρχή ότι είναι το «αφεντικό» στο ματς. Να μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, να φέρει το ματς στα μέτρα του.

Να μην αφήσει στον αντίπαλο την ευκαιρία να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι. Με τον τρόπο που θα αγωνιστεί, να βγάλει εκείνα τα στοιχεία στο παιχνίδι στα οποία ο αντίπαλος δεν θα έχει… απάντηση! Δεν θα μπορεί να αντιδράσει ό,τι κι αν κάνει!

Κυριαρχία… Οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια ομάδα που επιβάλλει το δικό της ρυθμό στο ματς. Έχει την κατοχή της μπάλας, έχει τον έλεγχο του αγώνα, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αυτό θα κάνει σίγουρα και τη Δευτέρα το βράδυ στην Κρήτη. Το φαβορί στο ματς είναι, απλά θα πρέπει να το δείξει.

Πάθος… Το μάτι των παικτών πρέπει να γυαλίζει. Το κίνητρο είναι μεγάλο. Μετά την μεγάλη νίκη επί της Γουέστ Χαμ δεν πρέπει να χάσει το μυαλό του, αλλά να συνεχίσει χτίζοντας ένα καλό σερί νικών. Δεν υπάρχει άλλος δρόμο για τους «ερυθρόλευκους». Ένα μόνο αποτέλεσμα. Οι τρεις βαθμοί.

Αποτελεσματικότητα… Αυτό ήταν που έλειψε σε ορισμένα παιχνίδια. Αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Γιατί δεν φτάνει να δημιουργείς ευκαιρίες. Πρέπει να τις αξιοποιείς. Να σκοράρεις όταν μπορείς. Αυτό το «πλήρωσε» ο Θρύλος κυρίως στο ματς με την Φράιμπουργκ στο Ναό.

Διαβάστε επίσης

Διαχείριση, η λέξη «κλειδί»

Διαχείριση, η λέξη «κλειδί»

Ο Μαρτίνεθ γνωρίζει ότι το πρόγραμμα είναι δύσκολο και είναι στο χέρι του να διαχειριστεί το ρόστερ με τέτοιο τρόπο, ώστε να πάρει το καλύτερο!

Ιταλικά «μάτια» για Έσε!

Ιταλικά «μάτια» για Έσε!

Σκάουτερς από μεγάλες ιταλικές ομάδες παρακολούθησαν τον Αργεντινό άσο στο ματς του Θρύλου με την Γουέστ Χαμ...