Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαχείριση, η λέξη «κλειδί»

Διαχείριση, η λέξη «κλειδί»
Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 - 13:42

Η μάχη δεν τελείωσε. Κάθε άλλο. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του πολλά και δύσκολα ματς και όσο ο χρόνος περνάει, τόσο τα πράγματα θα… ζορίζουν. Ο Nτιέγκο Μαρτίνεθ είναι ο άνθρωπος, ο οποίος κρατάει τα… κλειδιά της επιτυχίας. Εντάξει, είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να μπει να παίξει ο ίδιος, ή να κουμαντάρει τους παίκτες σαν να είναι… PlayStation, αλλά εκείνος έχει το… γενικό κουμάντο. Εκείνος σχεδιάζει, εκείνος καταστρώνει τα πλάνα νίκης.

Η αρχή γίνεται από την ΟΦΗ και η συνέχεια είναι ακόμη πιο δύσκολη. ΠΑΟΚ, Γουέστ Χαμ και Αστέρας Τρίπολης εκτός.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να συνεχίσει με τον τρόπο, με τον οποίο άρχισε τη σεζόν. Η εικόνα του αυτή, η οποία έχει κάνει ξανά τον κόσμο, να γουστάρει να τον βλέπει, είναι το ζητούμενο, μαζί -φυσικά- με τα αποτελέσματα, αφού απώτερος στόχος είναι το 48ο… Οι αλλαγές, στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, στο ματς με τον ΟΦΗ, αναμένονται και δεν θα είναι πολλές. Ο Μαρτίνεθ θέλει να διατηρήσει και τη «χημεία» της ομάδας, άλλωστε. Ωστόσο, θα δούμε νέα πρόσωπα.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζουμε, μετά ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια το ματς στο Λονδίνο με την Γουέστ Χαμ, όπως σας αναφέραμε. Η διαχείριση του ρόστερ, είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Ο Μαρτίνεθ ξέρει τον τρόπο. Έχει το καρπούζι, έχει και το μαχαίρι. Η ομάδα του είναι πλούσια. Σε ταλέντο, σε επιλογές, σε εναλλακτικές. Ο Ισπανός είναι ο στρατηγός και οι στρατιώτες του έτοιμοι να πέσουν ξανά στη μάχη και να συνεχίσουν να κάνουν τους ΓΑΥΡΟΥΣ υπερήφανους.

Διαβάστε επίσης

Ιταλικά «μάτια» για Έσε!

Ιταλικά «μάτια» για Έσε!

Σκάουτερς από μεγάλες ιταλικές ομάδες παρακολούθησαν τον Αργεντινό άσο στο ματς του Θρύλου με την Γουέστ Χαμ...