Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: «Οργανωμένη προσπάθεια αλλοίωσης του πρωταθλήματος, θα εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα για να δικαιωθούμε»

Ολυμπιακός: «Οργανωμένη προσπάθεια αλλοίωσης του πρωταθλήματος, θα εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα για να δικαιωθούμε»
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 - 14:05

Θα το πάει μέχρι τέλους! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Δευτέρας (30/10) για την σκανδαλώδη απόφαση και την τιμωρία του, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε πως θα το πάει μέχρι τέλους μέχρι να δικαιωθεί.

Πρόκειται για μία ανακοίνωση που δείχνει την ξεκάθαρη στάση του Ολυμπιακού που θα το πάει κατά μέτωπο μέχρι να έρθει η δικαίωση και να αποκατασταθεί η τάξη κόντρα στον βρώμικο σύστημα που θέλει να τον λυγίσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια ενώπιον μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Περισσότεροι του ενός παράγοντες συνετέλεσαν με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους στο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μια άδικη και απολύτως εσφαλμένη απόφαση, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει στο δεύτερο βαθμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοί μας να γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για την δικαίωσή του, χωρίς να παραλείψει να έχουν νόμιμες συνέπειες όσοι εσκεμμένα συνέβαλαν στην διαμόρφωση μιας ψευδούς εικόνας εις βάρος του Συλλόγου.

Και να είναι βέβαιοι ότι και από αυτή τη δοκιμασία η ομάδα θα βγει πιο δυνατή και ακόμα πιο αποφασισμένη για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας της».

Διαβάστε επίσης