Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνεθ: «Κάποιοι παίκτες έδειξαν πως αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής»

Μαρτίνεθ: «Κάποιοι παίκτες έδειξαν πως αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής»
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 - 23:54

Ο Θρύλος κέρδισε με 2-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη και έκανε ακόμα ένα βήμα μπροστά, στο δρόμο προς την κορυφή! Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στην Cosmote TV και σχολίασε την εμφάνιση των «ερυθρόλευκων»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός κόουτς του Θρύλου:

"Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, ξέρουμε πως ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα τακτικά, έχει δύσκολη έδρα. Είμαστε ικανοποιημένοι όχι μόνο γιατί κερδίσαμε αλλά και γιατί κυριαρχήσαμε στη διάρκεια του αγώνα, ήμασταν συνολικά καλύτεροι, πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε και άλλες φάσεις".

Για τη νίκη που ήρθε παρά την απουσία των Φορτούνη - Ροντινέι:

"Είμαστε μια ομάδα δεν παίζει ρόλο το όνομα αλλά το σήμα που υπάρχει στη φανέλα. Την Πέμπτη ήταν ένα κουραστικό παιχνίδι και θα ήταν μεγάλο ρίσκο να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που είναι κουρασμένοι. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο ρόστερ και είδαμε πως κάποιοι παίκτες έδειξαν πως αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και είμαστε ευχαριστημένοι που κλείσαμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας".

Για την παρουσία του Πορόζο για δεύτερο σερί ματς και αν κερδίζει πόντους:

"Στο σύχρονο ποδόσφαιρο αυτό είναι σύνηθες να συμβαίνει. Να αλλάζουμε σύστημα, να παίζουν άλλοι παίκτες ανάλογα με τις ανάγκες που έχουμε κάθε στιγμή. Ο Πορόζο ανταπεξέρχεται, είναι νεαρός ποδοσφαιριστής και έχει πολλά να μάθει. Όλοι θα είναι απαραίτητοι στη διάρκεια της σεζόν".

Διαβάστε επίσης

Ο γνωστός προκλητικός Διαμαντόπουλος

Ο γνωστός προκλητικός Διαμαντόπουλος

Ο διεθνής ρέφερι ήταν μια από τη ίδια καθώς έδινε εξετάσεις «εξυγίανσης», με κίτρινες κάρτες στους στόπερ, ενώ συμπλήρωσαν Ρέτσος, Καμαρά. Στείλτε τον σπίτι του…