Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος... απόλαυση και μήνυμα στην «εξυγίανση»!

Θρύλος... απόλαυση και μήνυμα στην «εξυγίανση»!
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 - 10:02

Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ «βαριά». Η πιο «βαριά» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η δύναμη που έχει αυτός ο σύλλογος είναι τεράστια. Και φάνηκε αυτό στο χθεσινό (30/10) ματς με τον ΟΦΗ.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν με σημαντικές απουσίες απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος είναι ικανός να κάνει «ζημιά», να κυριαρχήσει και στείλει μήνυμα ότι δεν πρέπει να τον ξεγράφει κανείς.

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και βροντοφωνάζει «φυλαχτείτε»! Απέναντι στον ΟΦΗ έδειξε τα… δόντια του, τον κέρδισε μέσα στο Ηράκλειο, κάτι που δεν είχαν καταφέρει Άρης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και αυτό κάτι λέει.

Όλα τα έκανε τέλεια ο Ολυμπιακός και πέρασε με άνεση, βάζοντας δύο γκολ με τον Ποντένσε, ενώ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν σχεδόν θεατής στο ματς.

Ωστόσο. Πρέπει η ομάδα να επιδείξει την απαραίτητη διάρκεια, ώστε να καταφέρει να πολλαπλασιάσει αυτές τις νίκες και να κρατήσει μία σταθερά ανοδική πορεία. Κλονίζοντας παράλληλα τους… ψευτοπρωταθλητές. Νίκες όπως εκείνη απέναντι στον ΟΦΗ στέλνουν σαφές μήνυμα προς την «εξυγίανση», όμως ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή χρειάζεται σταθερότητα και διάρκεια, την οποία όσο περνάει ο καιρός την βρίσκει και γίνεται πιο ισχυρός.

Διαβάστε επίσης