Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «τρέλα» του Ποντένσε για τον Ολυμπιακό και τα εντυπωσιακά στατιστικά του

Η «τρέλα» του Ποντένσε για τον Ολυμπιακό και τα εντυπωσιακά στατιστικά του
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 - 22:56

Με δύο γκολ του Ντανιέλ Ποντένσε, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα (0-2) από την Κρήτη, κερδίζοντας τον ΟΦΗ, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Με τον «πυραυλοκίνητο» Πορτογάλο εξτρέμ να είναι εξαιρετικός και στην έδρα των Κρητικών και να οδηγεί τον Θρύλο στη νίκη και γενικά, στην κούρσα του πρωταθλήματος, με τα εντυπωσιακά στατιστικά του.

Ο διεθνής εξτρέμ πραγματοποιεί φοβερό ξεκίνημα στη σεζόν 2023-24, στη δεύτερη «θητεία» του στο μεγάλο λιμάνι. Για την ακρίβεια, ο «ερυθρόλευκος» άσος διανύει το καλύτερο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Για να καταλάβετε, ο Ποντένσε μετράει ήδη έξι γκολ και τρεις ασίστ, σε εννιά ματς με τους Πειραιώτες, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, δηλαδή, έχει συμμετοχή σε εννιά τέρματα της ομάδας του Πειραιά, σε ισάριθμα ματς σε πρωτάθλημα και Europa League.

Ο Ποντένσε, που είναι από τους πιο αγαπητούς της κερκίδας του Ολυμπιακού, βγάζει... μάτια με τις εμφανίσεις του και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, στην καλύτερη της καριέρας του. Ο 28χρονος άσος επέστρεψε στον Θρύλο σαφώς πιο βελτιωμένος στα τελειώματα, πιο έτοιμος και πιο έμπειρος και έκανε τη διαφορά με το «καλημέρα».

Στην πρώτη του «θητεία» με την ερυθρόλευκη φανέλα, δηλαδή το διάστημα 2018-20, ο Ποντένσε μέτρησε 11 γκολ και 14 ασίστ, σε 67 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος, έφτασε ήδη στα... μισά τέρματα.

Στο μεταξύ, ο Πορτογάλος εξτρέμ των Πειραιωτών σκοράρει με απίστευτη ευκολία, αφού σύμφωνα με τα στατιστικά του στο πρωτάθλημα, «βρίσκει» δίχτυα μία φορά ανά δύο τελικές προσπάθειες (πρώτος σε αυτή την κατηγορία, δεύτερος ο Ντέλετιτς του Βόλου με 3,3), επίδοση εντυπωσιακή! Η βελτίωση του παικταρά του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα, μετά την παρουσία του στην Premier League με την Γουλβς, είναι καταφανέστατη, κάνει «μπαμ».

Το σημαντικότερο είναι, ότι ο Ποντένσε τα δίνει όλα για την ένδοξη και «βαριά» φανέλα του Θρύλου, τη «ματώνει». Ο Πορτογάλος απολαμβάνει την παρουσία του στους «ερυθρόλευκους», τη δεύτερη οικογένειά του και το δείχνει καθημερινά με το χαμόγελο και τον ενθουσιασμό του. Ο 28χρονος εξτρέμ λατρεύει τους φιλάθλους των Πειραιωτών, έχει ένα ιδιαίτερο «δέσιμο» μαζί τους και παίζει και για αυτούς, κάθε φορά!

Εξάλλου, μην ξεχνάμε, ότι ο Ποντένσε έκανε τα πάντα για την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι, σαν «τρελός» το ήθελε. Ποντένσε, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα...

Διαβάστε επίσης