Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεμάτος... Θρύλο και ο Νοέμβριος! (photo)

Γεμάτος... Θρύλο και ο Νοέμβριος! (photo)
Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023 - 11:25

Το... ταξίδι του Θρύλου προς την κορυφή συνεχίζεται! Ο Ολυμπιακός δίνει και τον Νοέμβριο τις δικές του «μάχες» σε Ελλάδα και Ευρώπη, με στόχο φυσικά πάντα τη νίκη! Οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν τις... υψηλές πτήσεις και να δείξουν σε όλους ότι είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι.

Αυτόν το μήνα ο Θρύλος δίνει πέντε αναμετρήσεις και φυσικά θέλει να κάνει το «πέντε στα πέντε»! Στις 5/11 οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον ΠΑΟΚ για τη Super League. Λίγες ημέρες αργότερα, δίνουν μία μεγάλη «μάχη» απέναντι στη Γουέστ Χαμ (9/11) για το Europa League, στο Λονδίνο, ενώ στις 12/11 ο Θρύλος πηγαίνει στην Τρίπολη για να αγωνιστεί απέναντι στον Αστέρα. Στις 25 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΝΑΟ τον Παναιτωλικό, ενώ κλείνει το μήνα με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κόντρα στη Φράιμπουργκ, στη Γερμανία!

Πρόκειται για ένα απαιτητικό πρόγραμμα, όμως οι Πειραιώτες ξέρουν πολύ καλά πως να ανταπεξέλθουν. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ χειρίζεται... μαεστρικά το ρόστερ του, θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές να συμβάλλουν και σίγουρα ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει έναν... Νοέμβριο γεμάτο νίκες!

Το πρόγραμμα του Θρύλου:

Διαβάστε επίσης