Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα εγκλήματα του Μανούχου, έκανε τα πάντα για να σπρώξει τον Παναθηναϊκό (videos)

Τα εγκλήματα του Μανούχου, έκανε τα πάντα για να σπρώξει τον Παναθηναϊκό (videos)
Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023 - 19:55

Όταν δεν μπορούν να το πάρουν στα χαρτιά, τότε θα προσπαθούν με όλα τα υπόλοιπα μέσα, προκειμένου να πάρουν τη νίκη. Είναι πλέον ξεκάθαρο και τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι! Στον Παναθηναϊκό θα κάνουν τα πάντα μπας και καταφέρουν να πάρουν ποτέ ένα πρωτάθλημα και να ξεφύγουν από τη μιζέρια και τη δυστυχία τους.

Με τον Μανούχο πρωταγωνιστή ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Λαμία, με το «έτσι θέλω». Στο 85' ο διαιτητής του αγώνα με VAR τον Πολυχρόνη (Πιερίας) έκλεισαν τα μάτια σε πέναλτι του Γεντβάι (τράβηγμα) στον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Εκεί προφανώς η Λαμία θα είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-1, ωστόσο δέχθηκε γκολ και έχασε το ματς στο τέλος.

Βέβαια, δεν ήταν μόνο αυτή η φάση. Ο Μανούχος ήταν για μια ακόμη φορά προκλητικός καθώς σφύριζε 100-0 υπέρ των «πρασίνων», με αποκορύφωμα το μεγάλος λάθος στο 85'. Μπορεί το VAR να μην έλεγξε τη φάση του 85', όμως στο 73' έψαχναν 4' για να δώσουν πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στον Παλάσιος, ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι προηγήθηκε οφσάιντ του Ιωαννίδη. Ήταν ξεκάθαρο ακόμη και με γυμνό μάτι, όμως οι διαιτητές χρειάστηκαν... ανάλυση! Ντράπηκε και η ντροπή! Τελικά πήραν πίσω το πέναλτι.

Φυσικά, στο τέλος έδωσαν εύκολα πέναλτι στον Παναθηναϊκό, για να μη χαλάσει η παράδοση, άσχετα αν το έχασε ο Σπόραρ.

Μετά το 2-1 έδωσαν εύκολα πέναλτι στον Παναθηναϊκό, άσχετα αν το έχασε ο Σπόραρ. Ξεκάθαρη η αλλοίωση αποτελέσματος και η αλλοίωση της βαθμολογίας υπέρ του Παναθηναϊκού.

Δείτε όλα τα εγκλήματα του Μανούχου και της... παρέας του:

Διαβάστε επίσης