Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σημεία και τέρατα: «Έπνιξαν» πέναλτι κατά του Παναθηναϊκού, διαιτησία 100-0 υπέρ του!

Σημεία και τέρατα: «Έπνιξαν» πέναλτι κατά του Παναθηναϊκού, διαιτησία 100-0 υπέρ του!
Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023 - 19:34

Συνεχίζεται το σπρώξιμο της διαιτησίας στον Παναθηναϊκό. Με φάλτσο υπέρ του πέρασε από τη Λαμία όπου έγινε αλλοίωση αποτελέσματος. Στο 85’ ο Μανούχος (Αργολίδας), με VAR τον Πολυχρόνη (Πιερίας) έκλεισαν τα μάτια σε πέναλτι του Γεντβάι (τράβηγμα) στον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Πρόκειται για αλλοίωση αποτελέσματος καθώς αντί η Λαμία να έχει την ευκαιρία να κάνει το 2-1, τελικά δέχθηκε γκολ και έχασε το ματς.

Η απόδειξη ότι η κατάσταση με τη διαιτησία έφτασε στο απροχώρητο. Ο Παναθηναϊκός ευνοείται σε ένα ακόμη παιχνίδι. Επίσης, ο Μανούχος ήταν για μια ακόμη φορά προκλητικός καθώς σφύριζε 100-0 υπέρ των «πρασίνων», με αποκορύφωμα το μεγάλος λάθος στο 85’.

Μπορεί το VAR να μην έλεγξε τη φάση του 85', όμως στο 73' έψαχναν 4' για να δώσουν πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στον Παλάσιος, ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι προηγήθηκε οφσάιντ του Ιωαννίδη. Ηταν ξεκάθαρο ακόμη και με γυμνό μάτι, όμως οι διαιτητές χρειάστηκαν... ανάλυση! Ντράπηκε και η ντροπή! Τελικά πήραν πίσω το πέναλτι.

Μετά το 2-1 έδωσαν εύκολα πέναλτι στον Παναθηναϊκό, άσχετα αν το έχασε ο Σπόραρ, ο Μανούχος και ο Πολυχρόνης έστειλαν το μήνυμα. Αυτό είχε συμβεί και στο 79', όταν με αμφισβητούμενο οφσάιντ σε βάρος του Τσιλούλη ακυρώθηκε γκολ της Λαμίας το οποίο πέτυχε ο Καρλίτος.

Τι άλλο να γίνει; Ξεκάθαρη η αλλοίωση αποτελέσματος και η αλλοίωση της βαθμολογίας υπέρ του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης