Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οικογένεια Γιούτσου: «Ευχαριστούμε θερμά για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης»

Οικογένεια Γιούτσου: «Ευχαριστούμε θερμά για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης»
Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2023 - 17:33

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Ολυμπιακού, λόγω της απώλειας του σπουδαίου Nίκου Γιούτσου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών!

Η οικογένεια του Νίκου Γιούτσου δέχτηκε χιλιάδες μήνυματα στήριξης και ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και όλον τον κόσμο, που στάθηκε στο πλευρό της.

Μάλιστα, η οικογένεια του σπουδαίου άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού αναφέρει: «Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους του Ολυμπιακού αλλά και όλον τον κόσμο για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχουμε λάβει αυτές τις ημέρες και ενημερώνουμε ότι θα αποχαιρετίσουμε τον Νίκο Γιούτσο σε στενό οικογενειακό κύκλο σύμφωνα με την επιθυμία του ίδιου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την αγάπη. Η σύζυγος Λιλιάνα Γιούτσου και τα τέκνα Λεωνίδας Γιούτσος και Αλεξάνδρα Γιούτσου».

Ο Νίκος Γιούτσος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 1964 έως το 1974 και κατέγραψε 276 συμμετοχές, έχοντας 100 γκολ στο ενεργητικό του. Μετά την αποχώρησή του από τους Ερυθρόλευκους αγωνίστηκε στον Εθνικό, στον οποίο και παρέμεινε μέχρι το 1976, έχοντας 43 συμμετοχές και 2 γκολ.

Διαβάστε επίσης