Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντένσε: Ο... τιμωρός της Γουέστ Χαμ!

Ποντένσε: Ο... τιμωρός της Γουέστ Χαμ!
Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2023 - 18:43

Ο Θρύλος μετράει αντίστροφα για τη «μάχη» της Πέμπτης (9/11) με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι Πειραιώτες έχουν στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος στην Αγγλία έχει τιμωρήσει τη Γουέστ Χαμ. Φυσικά, πρόκειται για τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει τους Λονδρέζους πέντε φορές με τη φανέλα της Γουλβς. Δύο νίκες, δύο ήττες και μια ισοπαλία και μάλιστα σε αυτά τα ματς είχε αφήσει το στίγμα του.

Πιο συγκεκριμένα, στις 14 Ιανουαρίου του 2023 η Γουλβς επικράτησε 1-0 της Γουέστ Χαμ, με τον Πορτογάλο παικταρά να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ. Σε αντεπίθεση των λύκων, η μπάλα έφτασε στον Ποντένσε, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε στο 48ο λεπτό.

Στις 20 Νοεμβρίου του 2021 η Γουλβς είχε πάρει τη νίκη με 1-0 με την Γουέστ Χαμ, με τον Ποντένσε να τροφοδοτεί τον Χιμένες, ο οποίος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Φυσικά, ο Πορτογάλος παικταράς, θέλει να πληγώσει ξανά τους Λονδρέζους, αυτή τη φορά με τη φανέλα του Θρύλου, σε ένα πολύ σημαντικό ματς!

Διαβάστε επίσης